Sport

KK DUBROVNIK Četiri utakmice na rasporedu!

KK DUBROVNIK Četiri utakmice na rasporedu!

Vikend donosi četiri utakmice raznih selekcija Košarkaškog kluba Dubrovnik, od mlađih kadeta pa sve do seniora u A-2 ligi jug. Zanimljivo, u dva susreta protivnik je KK Mislav iz Podstrane.

Nakon gostujuće pobjede protiv Sukošana (84:77) prije 13 dana, prvu momčad očekuje susret protiv košarkaša Cetine u 10. kolu A-2 lige jug. Dubrovčani su bili bolji u prvoj utakmici u Trilju, slavili 77:58, a do pobjede bi trebali doći i u subotu navečer. Igrači trenera Željka Vreće nakon devet odigranih utakmica imaju osam pobjeda i jedan poraz i na diobi su prvog mjesta sa Sonik Puntamikom iz Zadra. Utakmica Dubrovnik – Cetina u sportskoj dvorani u Gospinom polju u subotu počinje u 18 sati.

Mladići trenera Mara Lučića nakon dvije uvjerljive domaće pobjede u 2018. godini (Škola košarke Dražen Petrović 107:60 i Metković 91:75) gostuju u Podstrani protiv KK Mislav u natjecanju B-1 lige jug. Na kontu je za sada pet pobjeda uz dva poraza. Utakmica Mislav – Dubrovnik igra se u nedjelju u 18 sati.

Kadeti KK Dubrovnik pokušat će prekinuti negativnu seriju u nedjelju u Zadru. Nakon startne pobjede protiv Dubrave u Zagrebu, uslijedili su porazi od Cibone, Splita, Pazina i Bjelovara. U 8. kolu Jedinstvene kadetske lige protivnik je KK Zadar, trenutno sedmoplasirani sastav natjecanje s omjerom 3-4. Kadeti dubrovačkog kluba nakon pet odigranih utakmica imaju jednu pobjedu i četiri poraza i drže 10. mjesto. Utakmica u Zadru igra se u nedjelju u 13 sati.

Najmlađa selekcija kluba koja se natječe pod ingerencijom HKS-a ove sezone su mlađi kadeti. U razigravanju za završni turnir prvenstva Hrvatske – regija jug ostvarili su dvije pobjede i jedan poraz. Pobijedili su u gostima Trogir i doma Adriatic, a poraženi su prošlu nedjelju u Splitu od KK Split. Prava prilika za treći uspjeh je susret protiv KK Mislav koji u sportskoj dvorani u Gospinom polju u subotu počinje u 20 sati.

RASPORED ZA VIKEND

Subota, 24. veljače, 2018.
18:00 KK Dubrovnik – KK Cetina (seniori, A-2 liga jug)
20:00 KK Dubrovnik – KK Mislav (mlađi kadeti, razigravanje za završni turnir PH – regija jug)

Nedjelja, 25. veljače, 2018.
13:00 KK Zadar – KK Dubrovnik (Jedinstvena kadetska liga)
18:00 KK Mislav – KK Dubrovnik (druga momčad, B-1 liga jug)

Pročitajte još

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PRIJAVU Pridružite se utrci 5K, trčite ili navijajte za Marka!

Dulist

NAKON 24 GODINE Hrvatska malonogometna reprezentacija izborila Svjetsko prvenstvo!

Dulist