Aktualno

KIŠNI KOLAPS U DUBROVNIKU Stigla Melisa i ‘zaštopala’ promet, bilo i nesreća!

KIŠNI KOLAPS U DUBROVNIKU Stigla Melisa i 'zaštopala' promet, bilo i nesreća!

Ciklona Melisa danas je poharala cijelu Hrvatsku, pa tako i dubrovačko područje, no kako nije padala toliko dugo kao u ostalim dijelovima zemlje, nije se dogodila značajnija šteta, osim možda manjka rada u turizmu i ugostiteljstvu.

Tako su ulice bile gotovo prazne, brodice se nisu kretale, a sve zbog jake grmljavine i kiše koja prati Melisu, a unatoč smirenju, moglo bi doći do pojačanja do kraja dana. Nažalost, kako ovakvo vrijeme za sobom uvjek ‘donosi’ i neoprez, tako su česte i prometne nesreće, a danas se nažalost ona dogodila oko 15 sati, kada je automobil naletio na pješaka između ulica Andrije Hebranga i Sinjske, a pješak je odvezen u dubrovačku opću bolnicu sa za sada nepoznatim stupnjem ozlijeda.

Građani se stoga mole da prilagode svoju brzinu uvjetima na cesti.

Inače, bit će vrlo promjenjivo, a ponovo se očekuje preko 50 litara oborine po kvadratnom metru i ne isključuje se mogućnost pojave tuče, na moru i pijavica Od ostalih dežurnih službi nije bilo hitnijih intervencija iako se duž magistrale moglo primjetiti manjih i većih odrona koje će, nadamo se, uskoro sanirati.

U galeriji pogledajte nekoliko fotografija naših čitatelja iz raznih dijelova grada!

Pročitajte još

Bačić o izbornom danu: Nepotrebno, iracionalno, izgubit ćemo 300 milijuna eura

Dulist

PUŠAČI POZOR Još jedna kompanija povisuje cijene cigareta

Dulist

NORDIJSKO HODANJE I PJEŠAČENJE U KONAVLIMA Organizirane 3 rute, za svakoga ponešto

Dulist