DuList IN

KINO POD ZVIJEZDAMA Na Pelješcu vas čekaju filmske večeri na otvorenom!

KINO POD ZVIJEZDAMA Na Pelješcu vas čekaju filmske večeri na otvorenom!

Nakon uspješnog zimskog gostovanja kino se vraća na Pelješac, u Orebić i to na otvorenom, u prekrasnom prostoru Mlinice. Kino Mediteran tijekom ljetne sezone dolazi dva puta sa trodnevnim gostovanjima: od 16. do 18. srpnja i od 7. do 9. kolovoza.

Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji čiji je glavni cilj oživiti kino dvorane i ljetna kina te dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina odavno zatvorena. Fokus projekta je na europskim i nezavisnim filmovima. Kino Mediteran se održava u 26 gradova od kojih 12 ima programe kroz cijelu godinu.

Kino Mediteran organizira Festival mediteranskog filma Split, a projekcije u Orebiću održavaju se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Orebić u suradnji s lokalnim partnerima Matica Hrvatska Orebić.
Na ljetom platnu Kina Mediteran Orebić gledat ćemo obožavani film svjetske festivalske publike DRUGA MAJKA te duhovitu francusku dramu SVE ŠTO DOLAZI, nagrađenu Srebrnim medvjedom na ovogodišnjem filmskom festivalu u Berlinu.

Oba filma imaju i hrvatske i engleske titlove pa su dostupni i turistima. Ovim potezom želimo dati svoj doprinos razvoju kulturnog turizma i ponudi sadržaja filmske umjetnosti na Pelješcu.

Mališani će također biti sretni jer njima pripremamo sinkronizirani animirani film MALI PRINC, adaptaciju klasika svjetske književnosti koju ne treba posebno predstavljati i za koju smo sigurni da će u kino privući i odrasle ljubitelje ove predivne knjige.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se nabaviti sat vremena prije projekcije.

OPŠIRNIJE O PROGRAMU:
16.7. SUB SAT 21:30
Druga majka // The Second Mother
Anna Muyalert / Brazil / 110’
Humorna drama // Drama-Comedy

17.7. NED SUN 21:00
Mali princ – SINK
Mark Osborne / Francuska / 108’
Animirani, dječji

18.7. PON MON 21:30
Sve što dolazi // Things to Come
Mia Hansen Love / Francuska // France / 100’
Drama

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović