Natrag
24.4.2019 10:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

KIDS DAY S GORANOM “Bravo cure, dečki moraju bolje dogodine!”

9.8.2014 @ 20:25 Baldo Marunčić Sport
22;22

Podijelite:

Zadnjeg dana trećeg izdanja međunarodnog teniskog kampa s Goranom Ivaniševićem pred crkvom svetog Vlaha u subotu popodne održan je tradicionalni Kids Day.

Sudionici kampa dobili su priliku odigrati pokoji gem s proslavljenim hrvatskim tenisačem. Više ili manje impresionirani Goranom, dobro su se nosili, a naravno da je pala i zajednička fotografija.

– Svake godine je druženje na Stradunu najljepši dio, za njih najopušteniji. Moram reći da su puno bolje cure, nego dečki. Valjda je to ovdje tradicija! Nadam se da će se dogodine dečki malo probuditi i da će početi više trenirati – izjavio je Goran, dodajući kako mora biti strog pri ocjeni igre malih polaznika kampa.

– Tenis je sport ‘jedan na jedan’ i sve se vidi. Znači, cure odlične, bravo, a dečki – moramo malo bolje. Tijekom treninga pokušavam im prenijeti znanje i uz malu dozu humora, zezanja, ali kad se radi ozbiljno onda moraju napraviti što im kažem. Kad sam bio mali ja nisam imao ovakvu priliku. Interesantno je, a volim raditi s djecom. Oni su zadovoljni, a i ja sam – dodao je Ivanišević, potvrdivši kako će u Dubrovnik doći i dogodine.

Inače, tijekom kampa na kojem je sudjelovalo 22 djece iz nekoliko zemalja Europe, odigrana su i dva turnira po jakosnoj kategoriji.

Pobjednik plavog turnira je Arman Operta, a pobjednica crvenog turnira Jovana Cvetković.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana