Zanimljivosti

‘Khaleesi’ svaki tren može imati moždani

'Khaleesi' svaki tren može imati moždani

Iako je na snimanju serije “Igra prijestolja“ u Hrvatskoj bez problema odradila scene žestokih borbi, Emiliju Clarke (26) tek sad čeka najteža životna bitka.

Glumici, koja u seriji igra hrabru Khaleesi, proljetos je dijagnosticirana aneurizma mozga, piše 24sata.hr.
Iako oteklina na krvnoj žili svakog trenutka može puknuti i dovesti do moždanog udara, Emilia nije htjela odustati od snimanja. Pred kolegama iz serije pravila se da je sve u redu jer ih nije htjela zabrinjavati svojim zdravstvenim problemima. U početku je skrivala tešku bolest, ali kada su glavobolje postale učestale, odlučila je reći istinu.

– Kada smo saznali da je završila u bolnici, užasno smo se prestrašili. Ona je tako mlada i nitko od nas nije očekivao da boluje od tako ozbiljne bolesti. Imala je tempiranu bombu u mozgu i to je strašno – kažu kolege sa seta. Clarke još nije javno progovorila o bolesti, ali kolege tvrde da se sad osjeća dobro. 

Četvrta sezona jedne od najgledanijih serija na svijetu ove se godine snimala u Dubrovniku te u Splitu i okolici. Glumci su se na “fejsu” zahvalili hrvatskim domaćinima na gostoprimstvu.

Premijera nove sezone bit će na proljeće.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist