DuList PROMO

KEKS PAY I ADEO POS BLAGAJNE Prihvaćajte kartice i bez POS uređaja!

Kad mlađa generacija ode na pivo ili kavu i podijeli neki račun, sve češće se može čuti kako se međusobno ‘raskusuravaju’ korištenjem neke mobilne aplikacije. U Hrvatskoj je najpopularnija takva aplikacija Keks Pay, koju trenutno koristi više od 100.000 korisnika, a osim što se može koristiti kako bi ljudi jedni drugima na vrlo jednostavan način uplatili novac na tekući račun, od nedavno se njome može plaćati na prodajnim mjestima koja to omogućuju. To znači da bi se već ovog ljeta sladoled, voće, suveniri i brojni drugi artikli sve češće mogli plaćati mobitelom.

Trgovac koji prihvaća Keks, zapravo prihvaća kartice uz manje troškove

Za trgovce koji već prihvaćaju niz opcija plaćanja, plaćanje Keksom predstavlja dodatni način plaćanja koji može privući nove klijente, no Keks najveću prednost predstavlja za male trgovce koji trenutno primaju samo gotovinu, s obzirom da predstavlja mogućnost plaćanja karticama i tamo gdje ne postoji POS uređaj, odnosno čitač kartica koji ih prima. Za one koji ne znaju – Keks Pay je povezan s karticom njegova vlasnika, no nju nije potrebno imati sa sobom, te se plaćanja i transakcije Keksom vrše putem mobitela.
Razlog zašto najmanji trgovci često nemaju POS uređaj, odnosno čitač kartica, krije se u preskupoj infrastrukturi. Za njih Keks predstavlja izvrsnu alternativu jer se kod njega naplaćuje tek mala provizija po svakoj transakciji. Procedura s Keksom je jednostavna – prodavači kupcu mogu ponuditi skeniranje QR koda, nakon čega on može unijeti odgovarajući iznos u Keks aplikaciju i platiti.

Adeo POS blagajna plaćanje Keksom čini još jednostavnijim i sigurnijim

Procedura je još jednostavnija za prodavače koji imaju . Navedena blagajna izdaje fiskalizirane račune, a zbog malih troškova i opcije prihvaćanja različitih vrsta plaćanja, omiljena je među malim trgovcima. Osim što može izdavati račune za gotovinska plaćanja, ona – ovisno o željama trgovca – može podržavati plaćanje bankovnim karticama preko POS čitača kartica, plaćanje kriptovalutama i plaćanje mobilnim aplikacijama poput Keks Paya. U zadnjem slučaju, iznos koji u Keks aplikaciji unose sami kupci, Adeo POS blagajna unosi sama pa prodavač ne mora provjeravati koliko mu je uplaćeno.

Kupci koji preferiraju plaćanje karticama lako mogu instalirati Keks Pay i postati njegovi novi korisnici. Dodatna prednost je što korisnici nisu ograničeni na hrvatske građane, s obzirom da Keks podržava i strane bankovne kartice te strane SIM kartice, odnosno strane brojeve mobitela.

Trgovci koji odluče uvesti Adeo POS blagajnu i opciju plaćanja Keksom ne moraju dugo čekati kako bi ih uveli u svoje poslovanje. Papirologija u oba slučaja je minimalna, a vrijeme potrebno za završavanje procedure i preuzimanje opreme može biti gotovo i za 48 sati. Više informacija i mogućnost naručivanja vlastite Adeo POS blagajne i Keks Pay plaćanja dostupno je ovdje.

Partner za Dubrovnik
Obrt Digital (Srđan Kurajica)
0959012 828

Adeo POS

Prodaja – 01 660 38 21
prodaja@adeopos.hr
Podrška – 095 233 47 47
podrska@adeopos.hr

Pročitajte još

MEX CANTINA BONA FIDE U GRADU Večeras ne propustite fenomenalnu Maju Grgić

Dulist

RIXOS PREMIUM DUBROVNIK Jedinstveni doživljaj show cookinga

Dulist

BONA FIDE Meksički specijaliteti u Gradu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija