Grad

KAZNE ZA TAKSISTE Jedan birao putnike, dvojica ‘krala’ vožnje

Taxi

Gradska uprava odlučila je kazniti šest autotaksi prijevoznika i to trajnim i privremenim oduzimanje dozvola.

Odluke su danas stupile na snagu, a o njima smo već i ranije pisali. Naime, trojici taksista dozvole su trajno oduzete, s tim da se jedan od njih ima pravo žaliti, a o kojim je taksistima riječ Grad Dubrovnik nije objavio. Jedino što je poznato jest da dvojica taksista s pravomoćnim odlukama o oduzimanju dozvole imaju nepodmireni dug prema gradskoj blagajni. No, zato su objavljena imena i tekstovi odluka za trojicu taksista kojima su privremeno, na rok od pet dana oduzete dozvole.

Junuz Ahmić sankcioniran je jer je suprotno Odluci o autotaksi prijevozu ‘izbacivao domaće korisnike usluga iz vozila i birao povoljnije vožnje’, što predstavlja razlog za privremeni prestanak valjanosti dozvole. Njegove kolege Ante Burum i Marin Škrabo kažnjeni su jer nisu poštivali red vožnje, odnosno uzimali su vožnje i narudžbe mimo reda na području Lučke uprave, piše u odlukama koje su objavljene na službenoj stranici Grada Dubrovnika.

Ovaj je trojac kažnjen na način da ne smiju taksirati od 1. do 5. kolovoza 2014. godine.

Pročitajte još

ZBOR GRAĐANA ‘Apartmane bi u Gradu smjeli iznajmljivati samo oni koji u njemu žive’

Dulist

‘MAKEOVER’ DJEČJEG VRTIĆA ZATON Milan Mustać: ‘Imamo u planu podići i kat’

Dulist

FESTA SV. VLAHA U raznolikom programu pronađite nešto za sebe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija