Natrag
23.3.2019 09:55

facebook

twitter

google

rss

dulist

KAZALIŠTE MARINA DRŽIĆA Strastveni ‘Ljubavnik’ vraća se u teatar!

9.1.2019 @ 9:45 Dulist Kultura

Podijelite:

Frane Perišin i Glorija Šoletić zaigrat će hit predstavu ‘Ljubavnik’ nobelovca Harolda Pintera u režiji Lawrenca Kiirua na maloj Sceni Bursa u Kazalištu Marina Držića.

Datumi igranja nakon punih 5 godina od posljednje izvedbe su 11., 12. & 23. siječnja u 20 sati. Rezervacije ograničenog ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

16. ožujka 2012. premijera predstave ‘Ljubavnik’ Harolda Pintera u režiji Lawrenca Kiirua označila je prekid od osam godina mirovanja male Scene Bursa. Za komorni, intimistički prostor odabrana je intrigantna jednočinka engleskog dramatičara Harolda Pintera u prijevodu Vladimira Gerića. Šest godina nakon premijere uspješnica se vraća na repertoar!

-Ovo je zapravo moje prvo iskustvo obnove nakon 5 godina. Moram naglasiti kako sam izuetno zadovoljan što je novi ravnatelj KMD-a Paolo Tišljarić predstavu vratio na repertoar, jer je ‘Ljubavnik’ zaista bila uspješnica koja je na Sceni Bursa bila popunjena do posljednjeg mjesta na svim izvedbama – rekao je o obnovi hit naslova Frane Perišin.

-Jako sam uzbuđena i sretna te osjećam ogromnu odgovornost s obzirom da je ova predstava 2013. dobila nagradu za najbolji naslov po izboru publike KMD-a, što mi je izrazito drago, i nadam se kako će svi oni koji nisu uspjeli pogledati ovaj naslov u prošlosti, sada moći pogledati. Svakako, ono što je postavljeno na dobrim temeljima, u režiji Lawrenca Kiirua, je puno lakše obnoviti – istaknula je Glorija Šoletić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana