Kultura

KAZALIŠNA RADIONICA Mala indijska priča iz Pet knjiga

KAZALIŠNA RADIONICA Mala indijska priča iz Pet knjiga

Na taraci Opskrbnog centra u Mokošici, mladi glumci okupljeni u Maloj kazališnoj radionici, izvest će izabrane priče iz Pančatantre, pod nazivom Mala indijska priča iz Pet knjiga.

Radionica se održavala od 11.srpnja u Župnom domu u Novoj Mokošici u sklopu kulturnih ljetnih programa koje i ovo ljeto organiziraju Kinematografi Dubrovnik. Voditelji Radionice su glumci i dramski pedagozi Darko Kavain i Nerma Kreso-Kavain.

Mala kazališna radionica pokrenuta je drugi put ove godine na poziv Kinematografa Dubrovnik, koji tijekom ljetnih mjeseci organiziraju raznovrsne kulturne programe na području Mokošice. Radionicu vode Darko Kavain i Nerma Kreso-Kavain, koji kroz svoju umjetničku organizaciju Kazališni studio već 15 godina rade na popularizaciji kazališne umjetnosti među djecom i mladima na području cijele RH.

-Ova smo dva tjedna radili na izabranim pričama iz Pančatantre, zbirke indijskih priča o ljudima i životinjama. Bila je to prigoda da se ugodno podružimo, naučimo nešto novo i korisno i lijepo provedemo dio ljetnih praznika.- poručuje akademska glumica i voditeljica radionice Nerma Kreso-Kavain

Početak izvedbe je u 18:45 i svi su dobrodošli.

Pročitajte još

FRANO MAŠKOVIĆ VEČERAS I SUTRA U BURSI U predstavi ‘Na dnu oceana postoje neki svjetovi’

Dulist

[FOTO] Srednjoškolci se na zabavan način upoznavali s baštinom Dubrovnika

Dulist

U SUBOTU U TEATAR! Alma Prica u sapunici ‘Španjolski komad’

Dulist