Sport

KAUBOJI ZABILJEŽILI PORAZ Primili 17 golova za 30 min i u pitanje doveli polufinale

KAUBOJI ZABILJEŽILI PORAZ Primili 17 golova za 30 min i u pitanje doveli polufinale
IHF World Championship GER/DEN 2019, Prelimininary Round - CRO - ESP in Olimpyahalle Arena, Munchen, Germany 17.01.2019. Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Červarovi izabranici loše su otvorili drugi krug natjecanja na SP-u i porazom od Brazila (29:26) umanjili izglede za polufinale. Kauboji su slabo ušli u utakmicu i od početka su bili vidljivi problemi u igri.

Primili smo pet pogodaka bez vratara, a razlog za to je što smo igrali sedam na šest. Ta se taktika nije pokazala dobrom, jer smo u napadu lagano gubili loptu i ostavljali Brazilcima šansu da odmah uzvrate, prenosi Večernji.hr U drugom dijelu promijenili smo taktiku i stvari su se polako vraćale na svoje mjesto. No, nismo se uspjeli približiti Brazilu koji je na odmor otišao s četiri gola prednosti. Primili smo 17 golova za 30 minuta što je najviše na ovom prvenstvu!

U nastavku smo primili još tri gola na prazna vrata. U zadnjih pet minuta utakmice imali smo priliku izjednačiti, ali smo ponovno neobjašnjivo gubili lopte. U našoj reprezentaciji najučinkovitiji su Duvnjak, Horvat, Stepančić i Štrlek po pet pogotka, a kod Brazila najviše je zabio Borges i Langaro također po pet golova.

Foto: Ilustracija/Hrs

Pročitajte još

PREDSTAVLJEN NOVI DRES VATRENIH Modrić: ‘Uvijek se iznova obradujem novoj garnituri’

Dulist

‘PING PONG’ LIGA Marinkolor prvak sezone, Marko Venier najuspješniji igrač

Dulist

Jedanaest titula državnih prvaka i čak 45 medalja za Taekwondo klub Shark!

Dulist