Županija

Katolički skauti donijeli Betlehemsko svjetlo mira u Palaču Ranjina

Katolički skauti Zdruga Sv. Vlaha predvođeni don Marinom Lučićem danas su u Palaču Ranjinu donijeli Betlehemsko svjetlo mira.

Skaute su dočekali župan Nikola Dobroslavić, zamjenica župana Žaklina Marević i v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić.

Ovom prigodom župan Dobroslavić je pozdravio mlade skaute i don Marina te im zaželio sretan Božić i Novu 2019. godinu.

‘Iako vodimo svjetovnu vlast, vodimo je u religijskom duhu jer nam je to jako važno. Hvala vam što ste donijeli Betlehemsko svijetlo mira ovdje u Palaču Ranjinu i nadam se da će nas svih pratiti mir. Sretan vam Božić i Nova 2019. godina i nek vam se sve želje ostvare’, rekao je župan Dobroslavić.

Don Marin Lučić također je u razgovoru s predstavnicima županije pričao o budućim planovima izgradnje kampa za mlade katoličke skaute na Elafitima i također, uputio najljepše želje za Božić i sreću u nadolazećoj Novoj godini.

Pročitajte još

HOLIDAY WORLD SHOW TZ županije samostalno se predstavlja u Dublinu

Dulist

Dalipi i Dobroslavić o rješavanju otpada koji u dubrovački akvatorij stiže iz Albanije

Dulist

ROBOTOM PROTIV OTPADA Kroz projekt SeaClear za našu županiju osigurano više od šest milijuna kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija