Županija

Katolički skauti donijeli Betlehemsko svjetlo mira u Palaču Ranjina

Katolički skauti Zdruga Sv. Vlaha predvođeni don Marinom Lučićem danas su u Palaču Ranjinu donijeli Betlehemsko svjetlo mira.

Skaute su dočekali župan Nikola Dobroslavić, zamjenica župana Žaklina Marević i v.d. pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelena Dadić.

Ovom prigodom župan Dobroslavić je pozdravio mlade skaute i don Marina te im zaželio sretan Božić i Novu 2019. godinu.

‘Iako vodimo svjetovnu vlast, vodimo je u religijskom duhu jer nam je to jako važno. Hvala vam što ste donijeli Betlehemsko svijetlo mira ovdje u Palaču Ranjinu i nadam se da će nas svih pratiti mir. Sretan vam Božić i Nova 2019. godina i nek vam se sve želje ostvare’, rekao je župan Dobroslavić.

Don Marin Lučić također je u razgovoru s predstavnicima županije pričao o budućim planovima izgradnje kampa za mlade katoličke skaute na Elafitima i također, uputio najljepše želje za Božić i sreću u nadolazećoj Novoj godini.

Pročitajte još

ŽUPAN PORUČUJE Problem ove županije nije Lučino razdolje, nego Grabovica

Dulist

Uskoro početak izvlaštenja za rekonstrukciju pristupne ceste luci Polačište

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA O LUČINOM RAZDOLJU ‘Hoćemo li mi presuditi uzgoju malostonske kamenice?’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija