Natrag
24.3.2019 16:56

facebook

twitter

google

rss

dulist

Katedrala se uređuje uoči proslave

3.10.2013 @ 11:19 Baldo Marunčić Zanimljivosti
5;5

Podijelite:

Dubrovačka Katedrala ovih dana se uređuje uoči obilježavanja njene 300. godišnjice koja počinje ovog vikenda.

Naime, Renato Ostojić i Nikola Miljević iz obrta Brgat pituravaju prozore, dok tvrtka Građevinar Quelin uz pomoć vatrogasaca čisti njenu fasadu.

-Čišćenje kamena radi Građevinar Quelin gratis, a vatrogasci su nam dali korpu s kojom se to može raditi. Katedrala će biti oprana, nije ovo pljeskarenje nego čišćenje vodom tako da se ne izgubi ona patina koja je potrebna jer je to stara građvina ali će biti puno ljepša. Treba pohvaliti sve djelatnike i Grada i sve druge pojedince za ono što se radi oko pripremanja ove velike proslave. Rade velikodušno, s puno volje i to je još jedan znak da ovaj Grad ima dobrih, velikodušnih ljudi koji su spremni i dan i noć pomoći. Tu su i Dubrovačke ljetne igre koje će nam ustupiti sjedalice kao i mnogi drugi koje ćemo ovdje vidjeti-rekao nam je katedralni župnik don Stanko Lasić.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana