Grad

Katarina Anković najbolja je prodavačica u državi

Katarina Anković najbolja je prodavačica u državi

Završeno je još jedno državno natjecanje učenika u disciplinama prodavač i komercijalist. Ekonomska i trgovačka škola Dubrovnik ima najbolju prodavačicu u državi!

Komercijalisti su rješavali konkretni poslovni zadatak i prezentirali svoja poslovna rješenja vodeći računa o poslovnom odijevanju, držanju tijela i strukturi prezentacije koja mora biti zanimljiva i uvjerljiva.

Natjecatelji u disciplini prodavač vodili su prodajne razgovore s članovima Povjerenstva koji su u ovom natjecanju imali uloge kupaca. Pokazali su kako je važno znati započeti prodajni razgovor, ukazati kupcu na sve prednosti proizvoda kojeg žele prodati te potaknuti kupca na kupovinu.

Učenica Katarina Anković u disciplini prodavač natjecala se u robnoj skupini kozmetika i našoj školi osigurala prvo mjesto. Njezina mentorica bila je prof. Sanja Ćulić.

Na zatvaranju ovogodišnjeg natjecanja 4. travnja sudjelovali su predstavnici Konzuma, Školske knjige i ZŠEM-a koji su za sve učenike-sudionike natjecanja osigurali prigodne nagrade i poklone.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na sudjelovanju u ovogodišnjem natjecanju prodavača i komercijalista. Bilo nam je zadovoljstvo biti njihovi domaćini!

Pročitajte još

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist