Natrag
17.2.2019 00:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kašama Zlatni štit i Zlatni leut u Omišu!

28.7.2012 @ 8:58 Baldo Marunčić Kultura

Podijelite:

Studentska klapa Kaše iz Dubrovnika pomela je konkurenciju na finalnoj večeri muških klapa 46. Festivala dalmatinske klape osvojivši Zlatni štit s grbom grada Omiša za prvo mjesto po mišljenju stručnog zbora i Zlatni omiški leut za prvo mjesto po mišljenju publike.

Momci iz klape Kaše pobjedu su odnijeli kod stručnog ocjenjivačkog zbora s ukupno 48,4 od ukupnih 50 bodova, čime su iza sebe ostavili prošlogodišnje pobjednike omiškog festivala, klapu Pinguentum iz Buzeta (47,3), a najboljima ih je proglasila i publika na trgu sv. Mihovila, dodijelivši im čak 85 bodova.

Večeras je na rasporedu Superfinale i veliki su izgledi da nakon pobjeda na izbornoj večeri i dvostruke pobjede na finalnoj večeri klapa Kaše zaokruži ovu sjajnu priču i vrati se kući s titulom ukupnog pobjednika Festivala dalmatinskih klapa Omiš 2012. Sretno momci!

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana