Županija

KARISMA Obnovljeni Hoteli Plat otvaraju se 2017.

Hoteli Plat u novom ruhu na tržištu će se naći 2017. godine, a uz postojeće radnike očekuju se nova zapošljavanja – objavila je tvrtka Karisma Hotels Adriatic (KHA) koja je nakon nedavno provedenog natječaja od države kupila većinski udjel u Platu za 118 milijuna kuna.

– Planiramo značajnu investiciju i u Hotelima Plat, gdje nam je namjera kompletno obnoviti sve postojeće smještajne kapacitete, one koji su trenutno u funkciji te one van funkcije. Sigurni smo da lokacija i ponuda Hotela Plat treba i može biti na puno višoj razini. Za pripremu investicije već je angažiran tim stručnjaka koji je započeo s pripremom potrebne dokumentacije, kako bi se planirane investicije okončale za turističku sezonu 2017. – ističu u KHA, a prenosi Poslovni.hr.

Napominju također kako će, kao i u svim dosadašnjim akvizicijama poštivati postojeća prava svih radnika.
– Sigurni smo da će s obzirom na planiranu investiciju postojati potreba za angažmanom znatno većeg broja novih zaposlenika. Suradnja s lokalnom i regionalnom zajednicom je jedan od prioriteta u poslovanju KHA, te ćemo sve svoje projekte i planove raditi s njima u suradnji, uvažavajući specifičnosti same lokacije i podneblja – kažu u tvrtci koja je u zajedničkom vlasništvu TUI Grupe, meksičke Karisme i Agrokora.

U tvrtci podsjećaju tako na investicije u Hotelima Živogošće, gdje je u tijeku rekonstrukcija svih hotelskih kapaciteta, ukupno 445 soba, te podizanje kvalitete s postojećih 2 i 3 zvjezdice na 4 zvjezdice. Ukupna vrijednost investicije i akvizicije KHA u Hotelima Živogošće iznosi 224 milijuna kuna.

– Želimo posebno istaknuti da ćemo, iako smo se obvezali u razdoblju od 5 godina u Hotele Živogošće investirati 69 milijuna kuna, već u prvoj godini uložiti više od 159 milijuna kuna – kažu u tvrtki koja je u Hotele Koločep uložila još 63 milijuna kuna.

Pročitajte još

U akciji ‘Veliko srce za djecu Neretve’ prikupljeno 400 tisuća kuna

Dulist

SURADNJA S OPĆINOM STOLAC Županija pomaže obnovu jedne povratničke kuće

Dulist

‘NAJUZORNIJA SEOSKA ŽENA’ Blajka Jakica Cetinić osvojila posebnu nagradu za humanost

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija