Sport

Kanadska televizija snimala emisiju o Jugu

Kanadska televizija snimala emisiju o Jugu

Francisco Randez i Evelyne Audet, voditeljski par iz Kanade posjetili su sinoć trening mlađih uzrasta Juga i snimali emisiju o Vaterpolskom klubu Jug Croatia osiguranje.

Na svojem proputovanju kroz zemlju, Kanađani posjećuju razne aktivnosti, bilo sportskoga ili eno-gastro tipa. Do sada su snimili emisije u Istri, Zadru, Splitu, Braču i Hvaru. U Splitu je Francisco jedrio sa Tinom Mihelić (svjetska prvakinja u Laser Radialu), u Omišu su bili na zipline-u, na Krapnju su vadili spužve, u Splitu su vozili bicikl s članovima BK Timun.

Zanimljivo, prvotna namjera im je bila odraditi trening s prvotimcima Juga, no kako je naša momčad na putovanju, dogovorili smo se da Francisco pokuša pratiti ritam juniora. Nakon što su shvatili kako im je i trening juniora prezahtjevan, Francisco se uhvatio u koštac najprije s mlađim juniorima, da bi se na kraju ipak 'spustio' do kadeta. Evelyne je ipak ostala uz rub bazena.

Dvadesetominutni pucački trening s kadetima dovoljan je bio Franciscu da shvati koliko je vaterpolo naporan sport. Mi smo mu velikodušno ponudili da nakon pucačkog, odradi i dio plivačkog treninga, ali nas je uz osmijeh odbio. Francisco je ušao u bazen zajedno s juniorima, radio s mlađim juniorima i kadetima, a dok je polako izlazio iz bazena, juniori su još uvijek odrađivali laganiji dio plivačkog treninga. Oko 21 sat nas je pitao: „A kad će oni počet radit s loptom?“ Naš odgovor je bio kratak: „Kad vi budete u hotelu!“
 

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist