Crna kronika

Kamionom u policijski očevid

Kamionom u policijski očevid

Pet je osoba teško ozlijeđeno u dvije prometne nesreće koje su se dogodila kod Dola. Tri su osobe ozlijeđene u Passatu koji je udario u brdo, nakon čega je još dvoje ozlijeđeno kada je kamion udario u kolonu nastalu zbog očevida.

Naime, oko 19 sati na Jadranskoj magistrali, tristo metara prije skretanja za Ston došlo je do prevrtanja vozila. Vozač VW Passata zgubio je kontrolu nad vozilom koje se prevrnulo i klizilo niz cestu. Policija je vrlo brzo zaustavila promet zbog očevida, ali netom što se počela formirati kolona kamion koji je stizao iz pravca Slanog zabio se u zaustavljeni BMW i oba su se zaustavila udarivši u policijski kombi.
Ozlijeđene su tri osobe u Passatu, vozačica BMW-a i vozač kamiona te vozilom hitne pomoći prevezeni u Opću bolnicu Dubrovnik. Prema prvim informacijama, nitko od ozlijeđenih nije u životnoj opasnosti.

Promet prema Gradu magistralom bio je zatvoren za vrijeme trajanja policijskog očevida, a osobna vozila su preusmjeravana starom cestom gornja sela Dubrovačkog primorja, dok su autobusi i teretna vozila ostali čekati otvaranje magistrale.
 
 
 
 
 
 
 

Pročitajte još

OTKRIVENO ZLOČINAČKO UDRUŽENJE U Hrvatsku prokrijumčarili najmanje 305 kilograma marihuane

Dulist

Vozio s 2,5 promila alkohola u krvi, ostao bez dozvole na tri mjeseca

Dulist

Uhićen Francuz zbog prometne nesreće u kojoj je teže ozlijeđen Libertasov vozač

Dulist