Natrag
21.2.2019 19:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kamion slomio staklo na “šestici”

20.3.2013 @ 10:49 Andrea Falkoni Račić Crna kronika

Podijelite:

Jutros nakon 9.30 na autobusnoj stanici preko puta bazena u Gružu dogodila se manja prometna nesreća s materijalnom štetom.

Prema pričanju očevidaca, putnika iz autobusa, kamion je stražnjim vratima oštetio staklo na Libertasovom autobusu broj 6 koji je u tom trenutku kod Tommyja ukrcavao putnike, no, pričaju nam svjedoci, nastavio je voziti dalje bez zaustavljanja. Svi putnici morali su izaći iz autobusa. 

Ipak, iz policije ističu kako dojavu o nečijem napuštanju mjesta nesreće nemaju. Potvrđeno nam je kako se nesreća dogodila, no kako je u istoj nastala samo materijalna šteta policija nije izlazila na očevid. Vozači su se vjerojatno dogovorili na licu mjesta, jer se, pretpostavljamo, kamion naknadno zaustavio kad je vozač vidio što se dogodilo. 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana