DuList IN

KAKVA KOLEKCIJA Ljeto stiže, želite li nositi veste i suknje s motivima Grada?

KAKVA KOLEKCIJA Ljeto stiže, želite li nositi veste i suknje s motivima Grada?

Baš svaka osoba koja je kročila u Dubrovnik u kraćem ili dužem posjetu sigurno je ljepote našeg grada i fotografirala, zabilježila, snimila, ukratko – ‘uhvatila’ uspomenu na posjet Gradu.

No, kako biste se osjećali kada bi vam grad netko ponudio kao komad odjeće? Upravo to dobijete ukoliko ‘uguglate’ bilo koji komad odjeće uz, naravno, riječ Dubrovnik. Probajte sa suknja, hlače, tajice… Naravno – na engleskom jeziku – skirt, midi skirt, tights i tako dalje.

Stradun ili crno bijele vizure?

Mnoštvo stranica nudi vam tajice, haljine, suknje, minisuknje i slične zgodne odjevne predmete s motivima našeg Grada, bilo u boji, bilo crno bijele vizure. Čini se kako postoji veliki broj ljudi koji su spremni nositi persijane, motive iz Porta, volte, skale od jezuita i tako dalje na bedrima, stražnjici, i nekim drugim dijelovima tijela, i to po cijenama od trideset do čak sedamdeset dolara!

Na jednoj od stranica na koje smo naletili pretražujući ‘clothes Dubrovnik’ prodaje se midi suknja Dubrovnik, sa šarenim motivima gdje dominira crvena boja. Iako je zaista jako upečatljiva i zgodna za šetnju Stradunom (na primjer), a uz to, kao i sve midi suknje, jako trendi, postavlja se pitanje zašto je na printu, međucrvenim krovovima, tropsko lišće? No, midi suknja u ovom ‘điru’ svakako je atraktivnije i ljepše rješenje od ‘fotoprintova’ na koje smo naišli tijekom prethodne pretrage. Svaka suknja, haljina ili tajice imaju i svoj naziv, pa tako možete naići i na ‘Amazing view’, ‘Old Town’, ili čak ‘Beautiful face of Dubrovnik’ s printom random djevojke sa Straduna! U ponudi se mogu pronaći i umjetničke varijante, poput crno bijelih printova ili pak akvarela na temu ‘Grad’, a svi proizvodi uglavnom su napravljeni od poliestera i elastina.

I što za kraj reći osim – o ukusima se ne raspravlja!

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist