Natrag
22.4.2018 02:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kako su to radovi gotovi?

6.6.2012 @ 17:46 Baldo Marunčić Aktualno
2;2

Podijelite:

Naš čitatelj poslao nam je fotografije radova na lapadskom "gumnu" koje je snimio danas čekajući 20 minuta u dugom redu zastoja u prometu kod Pošte Lapad.

Čitatelj se ujedno pita kako je to Grad Dubrovnik 31. svibnja objavio da je kružni tok stavljen u funkciju tjedan dana prije dogovorenog roka, čime su se uspjeli i javno pohvaliti.

Podsjetimo, u objavi na službenim stranicama Grada Dubrovnika kako se promet počeo odvijati sukladno prometnom rješenju u sklopu Prometne studije Grada Dubrovnika navodi se i kako još predstoji postavljanje granitnih kocki, uređenje zelenih površina te asfaltiranje i označavanje oznaka na koliku.

U Gradu Dubrovniku očito drukčije shvaćaju pojam završetka radova…
 

Pišite nam!

Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana