Natrag
20.2.2019 14:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kako snimiti film o Šipanu?

3.8.2012 @ 22:40 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Deveto izdanje “Ljetne škole filma Šipan” održat će se na tom elafitskom otoku od 4. do 14. kolovoza ove godine, na Šipanu će se održati  deveto izdanje ''Ljetne škole filma Šipan''.

Radionicu igranog fillma ove godine vodit će domaće snage, Nils Neubert i Miro Bronzić.

Ove godine cilj je, kako ističu voditelji, snimiti film po idejama šipanske djece koje će se razraditi na početku rada filmske radionice. I dok će se u radionici igranog filma snimati film, radionica animiranog filma djecu i mlade odvodi u svijet animacije.

Jamac za izradu kvalitetnog animiranog filma je ovogodišnja voditeljica animirane radionice Jasminka Bijelić-Ljubić iz Škole animiranog filma (ŠAF) Čakovec, zasigurno najjače ime u ovom dijelu svijeta kad su radionice animiranog filma u pitanju.

U sklopu malog filmskog festivala gledatelji će imati priliku pogledati i ovogodišnjeg dobitnika Oscara, film ''Umjetnik'' (The Artist), dječji film ''Koko i duhovi'' te hit koji je oborio sve rekorde gledanosti domaćih filmova ''Larin izbor-Izgubljeni princ''.

Osim filmova, goste Šipanske Luke očekuju i predstave, fotografske izložbe te glazbene večeri, potpuno besplatno.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana