Politika

Kako pomoći investitorima?

Župan Nikola Dobroslavić, njegov zamjenik Frano Skokandić i direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić održali su radni sastanak s ravnateljem Agencije za investicije i konkurentnost Damirom Novinićem i njegovim suradnicima Zdenkom Lucićem i Bojanom Batinićem.

Tom je prilikom Novinić predstavio Agenciju i njena nastojanja za pomoć investitorima. Novinić se županu zahvalio na pozivu na Međunarodni investicijski forum koji je u organizaciji Županije i DUNEA-e održan prošle godine. Isto tako, Novinić je govorio i o prijedlogu Zakona o strateškim ulaganjima.
 
Župan je kazao kako je Županija zainteresirana za investicije na području Županije te je naveo kako je u tom cilju osposobljena DUNEA, oformljen tim za pomoć kod ulaganja te tiskani katalozi sa poslovnim i turističkim zonama koje su spremne za ulaganja.
 
NA sastanku se razgovaralo i o daljnjoj suradnji odnosno o povezivanju DUNEA-e i njene mape projekata na internetsku stranicu Agencije. Također, dogovoren je i zajednički nastup DUNEA-e i Agencije na sajmovima i investicijskim forumima.

Pročitajte još

SRĐEVCI O GUP-U ‘Vrijeme prolazi, beton ždere prostor, a mafija zarađuje’

Dulist

SRĐEVCI Gradonačelniče, zar baš ne znate izabrati trenutak za politikanstvo?

Dulist

LUJIĆ I KRISTIĆ ‘Embargo na WC papir i spomenička renta neće riješiti problem bankomata’

Dulist