Natrag
18.4.2019 15:01

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kako pomoći investitorima?

8.1.2013 @ 14:29 Dulist Politika
2;2

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić, njegov zamjenik Frano Skokandić i direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić održali su radni sastanak s ravnateljem Agencije za investicije i konkurentnost Damirom Novinićem i njegovim suradnicima Zdenkom Lucićem i Bojanom Batinićem.

Tom je prilikom Novinić predstavio Agenciju i njena nastojanja za pomoć investitorima. Novinić se županu zahvalio na pozivu na Međunarodni investicijski forum koji je u organizaciji Županije i DUNEA-e održan prošle godine. Isto tako, Novinić je govorio i o prijedlogu Zakona o strateškim ulaganjima.
 
Župan je kazao kako je Županija zainteresirana za investicije na području Županije te je naveo kako je u tom cilju osposobljena DUNEA, oformljen tim za pomoć kod ulaganja te tiskani katalozi sa poslovnim i turističkim zonama koje su spremne za ulaganja.
 
NA sastanku se razgovaralo i o daljnjoj suradnji odnosno o povezivanju DUNEA-e i njene mape projekata na internetsku stranicu Agencije. Također, dogovoren je i zajednički nastup DUNEA-e i Agencije na sajmovima i investicijskim forumima.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana