Politika

Kako pomoći investitorima?

Župan Nikola Dobroslavić, njegov zamjenik Frano Skokandić i direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA Melanija Milić održali su radni sastanak s ravnateljem Agencije za investicije i konkurentnost Damirom Novinićem i njegovim suradnicima Zdenkom Lucićem i Bojanom Batinićem.

Tom je prilikom Novinić predstavio Agenciju i njena nastojanja za pomoć investitorima. Novinić se županu zahvalio na pozivu na Međunarodni investicijski forum koji je u organizaciji Županije i DUNEA-e održan prošle godine. Isto tako, Novinić je govorio i o prijedlogu Zakona o strateškim ulaganjima.
 
Župan je kazao kako je Županija zainteresirana za investicije na području Županije te je naveo kako je u tom cilju osposobljena DUNEA, oformljen tim za pomoć kod ulaganja te tiskani katalozi sa poslovnim i turističkim zonama koje su spremne za ulaganja.
 
NA sastanku se razgovaralo i o daljnjoj suradnji odnosno o povezivanju DUNEA-e i njene mape projekata na internetsku stranicu Agencije. Također, dogovoren je i zajednički nastup DUNEA-e i Agencije na sajmovima i investicijskim forumima.

Pročitajte još

RAGUŽ OŠTRO KRITIZIRA HTZ ‘Zemlja za dobar sprovod’

Dulist

REZULTATI CRODEMOSKOPA Kome raste, a kome pada popularnost?

Dulist

Šuica dobila podršku odbora EU parlamenta, čestitao joj Plenković

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija