Natrag
19.2.2019 16:38

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Kako mogu zaštititi naš ozonski omotač?”

2.9.2012 @ 16:00 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Ekološke udruge Rijeke dubrovačke pokrenule su likovni natječaj za svu djecu i mlade Mokošice, Grada i cijelog svijeta, uz obilježavanje 25 godina Montrealskog protokola i Međunarodnog dana ozonskog omotača koji se obilježava 16. rujna.  

– Pozivamo svu djecu i mlade Mokošice, Rijeke dubrovačke, Grada i cijelog Planeta da nam šalju svoje likovne uratke na temu „ Kako mogu zaštiti naš ozonski omotač!“, zaključno do 15. rujna do 16 sati – navodi voditeljica Zelenog foruma Jadranka Šimunović.

Likovne uratke možete slati na adresu Zeleni Forum Eko-Omblići & Zeleno Sunce, 20236 Mokošica, Od izvora 74, ubaciti u zeleni sandučić ili navratiti svaki radni dan od 9,30 do 12 sati.

Tri najbolja likovna uratka nagradit će se na eko-radionici na Međunarodni dan ozonskog omotača 16. rujna u 11 sati u Eko parku Ombla u Mokošici kada će se svečano obilježiti i 25 godišnjicu Montrealskog protokola.

Ovogodišnji moto Dana Ozona, napominju ekolozi, je 'Čuvajmo atmosferu za buduće generacije!'
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana