DuList PROMO

Kako kod kuće uživati u vrhunskim jelima?

Kako kod kuće uživati u vrhunskim jelima?

Stanić d.o.o. kao vodeći distributer prehrambenih proizvoda pruža vam mogućnost da kod kuće spremate jednako ukusna i fina jela kao u restoranu. Nema razloga da kod kuće ne uživate u vrhunskim jelima koje ste sami pripremili koristeći odlične namirnice iz njihove ponude.

Sve što vam treba za jedan obiteljski stol pronaći ćete ukoliko posjetite jednu od njihovih trgovina u Zadru, Šibeniku, Trogiru, Makarskoj, Dubrovniku. Točne lokacije DISKONTA STANIĆ potražite OVDJE.
Pružite si ugođaj pravog restorana, servirajte predjelo, glavno jelo i na kraju desert.
Krenimo s predjelom. Ponuda suhomesnatih i sirnih delikatesa sastoji se od najfinijih proizvoda koja su već narezani i spremni za konzumaciju. Režu se i pakiraju u Stanićevom pogonu u strogo kontroliranim higijenskim uvjetima.
Za glavno jelo predlažemo hrskavo i sočno meso koje ćete poslužiti s Bonduelle mješanim povrćem kuhanim na pari. Ali tu su i klasici poput tjestenine, riže, smrznute ribe, maslinovog ulja, ali i konzerve i staklenke raznih salata, povrća i umaka.

Za one koji vole malo drugačiju, a praktičnu kuhinju tu su tortilje. Osim što su praktične, nude i mnoštvo kulinarskih kombinacija. Više recepata potražite OVDJE.

I za kraj desert kojim ćete oduševiti sve sladokusce bilo da ćete kolač pripremiti sami uz ponudu margarina, mlijeka, ulja, maslaca, brašna, jaja… Ili ćete posegnuti za jednom od njihovih smrznutih torti toliko ukusnima da garantiramo da će vas tražiti još najmanje jedan komad. Svakako servirajte s osmjehom.
Osim osnovnih namirnica, ne zaboravite jesti raznovrsno. Kvalitetnom prehranom jačamo naš imunitet. Iz velike ponude smrznutog povrća potražite blitvu, brokulu, cvjetaču, mahune, šumske gljive i veliki izbor raznoraznih mixeva i kombinacija povrća. Dodatni plus kod smrznutog povrća je da nema čišćenja, sjeckanja i nepotrebnih ostataka.

A ako se zaželite okusa pravog roštilja predlažemo vrhunske smrznute Sarajevske ćevape i originalni Sarajevski somun pravljen po originalnoj recepturi.

Mi se veselimo našem sljedećem ručku, a Vi? Napravite mjesta u frižideru i posjetite Diskonte Stanić i uvjerite se u veliku i bogatu ponudu! Ili kliknite na njihov web shop horeca.hr i kupujte iz sugurnosti svoga doma.

promo

Pročitajte još

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist

Nije šala! Od danas u TuttoBene popust 40 posto na sve!

Dulist