Vaše vijesti

KAKO JE OVO MOGUĆE? Jedna količina mesa otisnuta na etiketi, a druga na računu

Jedna naša sugrađanka (podaci poznati uredništvu) nemalo se iznenadila nakon kupovine mesa u Tommyjevoj prodavaonici u DOC-u, budući da količina mesa na etiketi i na računu nije bila ista, a samim time ni cijena.

Svoje iskustvo odlučila je podijeliti s javnosti:
– Dragi sugrađani, možda ste i sami primjetili, prilikom kupovine u Tommy prodavaonici u DOC-u, događaju se česte ‘pogreške’ na blagajnama. Međutim, ova ‘pogreška’ je veoma čudna i pitam se kako je ovo uopće moguće. Obratite pozornost na etiketu, koju je izdao mesar spomenute prodavaonice, za količinu svinjskog buta bez kosti (0,265 kg), i na količinu koja je za isto meso otisnuta na računu (0,785 kg) nakon skeniranja bar koda etikete. Poznato mi je da čovjek može pogriješiti, ali da se i skeneru događaju ovakve ‘greške’ je nedopustivo. Pitam se griješi li skener slučajno ili namjerno? – napisala je naša sugrađanka te priložila i popratnu fotografiju.

Pročitajte još

NAKON TOM JONESA I IL VOLA U Dubrovnik stiže Andrea Bocelli

Dulist

DIVLJAŠTVO NA PILAMA Vrijeđao, odgurnuo i pljunuo djevojku pa ‘zaradio’ kaznenu prijavu

Dulist

OGORČENA ČITATELJICA ‘Kazin je na Pilama, ne može više ovako!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija