Urednički izborVaše vijesti

KAKO JE OVO MOGUĆE? Jedna količina mesa otisnuta na etiketi, a druga na računu

KAKO JE OVO MOGUĆE? Jedna količina mesa otisnuta na etiketi, a druga na računu

Jedna naša sugrađanka (podaci poznati uredništvu) nemalo se iznenadila nakon kupovine mesa u Tommyjevoj prodavaonici u DOC-u, budući da količina mesa na etiketi i na računu nije bila ista, a samim time ni cijena.

Svoje iskustvo odlučila je podijeliti s javnosti:
– Dragi sugrađani, možda ste i sami primjetili, prilikom kupovine u Tommy prodavaonici u DOC-u, događaju se česte ‘pogreške’ na blagajnama. Međutim, ova ‘pogreška’ je veoma čudna i pitam se kako je ovo uopće moguće. Obratite pozornost na etiketu, koju je izdao mesar spomenute prodavaonice, za količinu svinjskog buta bez kosti (0,265 kg), i na količinu koja je za isto meso otisnuta na računu (0,785 kg) nakon skeniranja bar koda etikete. Poznato mi je da čovjek može pogriješiti, ali da se i skeneru događaju ovakve ‘greške’ je nedopustivo. Pitam se griješi li skener slučajno ili namjerno? – napisala je naša sugrađanka te priložila i popratnu fotografiju.

Pročitajte još

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Darko Tipurić: Hrvatska ne sluša ekonomiste i nema strategiju! Što nakon 2027. kad ostanemo bez bespovratnih sredstava iz EU?

Barbara Đurasović

[FOTO] KORAK DO FINALA Jugaši pobijedili u polufinalu Prvenstva Hrvatske!

Dulist

NAKON 22 GODINE Iliana Stojanović odlazi iz ‘Masline’, novi ravnatelj Božidar Šustić

Dulist