Aktualno

Kako izgleda Lapadska snjeguljica?

Lapadski učenici sudjeluju u brojnim i raznolikim izvanškolskim aktivnostima.

Ove godine učenici od 1.- 4. razreda u velikom broju uključili su se u dramske radionice. Ovih dana svi se trude pokazati kako su se družili i što su naučili u dramskim družinama. Učenici trećih razreda u sklopu nastave hrvatskog jezika, prikazali su ostalim nižim razredima bajku Snjeguljica. Sve prisutne oduševili su ne samo dramskim umjeteonstvom, već velikim trudom kojeg su uložili u scenografiju i kostimografiju.

Sami su oslikali kulise, a uz pomoć svoje voditeljice Margerite Milat i roditelja, osmislili su kostime. Puno su truda uložili, a sklad koji se osjetio u izvođenju predstave svjedoči da su u nastanku predstave i uživali. Na upit profesorice Margerite Milat, koji dio predstave bi voljeli ponovo vidjeti, učenici su uz veliki pljesak odgovorili da žele vidjeti ponovno cijelu predstavu. Istoj želji priključila se i ravnateljica škole Mirjana Kaznačić, a naši veseli i razigrani glumci želju su im i ispunili. Svi smo uživali u ponovljenom prikazu i na kraju velikim pljeskom zahvalnosti počastili male glumce, nadajući se da će nas ubrzo obradovati još nekom predstavom. Bio je ovo prekrasan sat hrvatskog jezika, hvala našim malim-velikim glumcima, a njihovoj voditeljici čestitamo na radosti i znanju, kojim je ispunila učenike.

Pročitajte još

Državna matura uspješnija od prošlogodišnje, ‘palo’ 60 posto manje učenika

Dulist

NOVE MJERE Od danas u spenzu s maskom!

OČEKUJE SE DOLAZAK 3.500 PUTNIKA Srpanjski promet u Čilipima pao je za 80 posto

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija