Aktualno

Kako izgleda Lapadska snjeguljica?

Lapadski učenici sudjeluju u brojnim i raznolikim izvanškolskim aktivnostima.

Ove godine učenici od 1.- 4. razreda u velikom broju uključili su se u dramske radionice. Ovih dana svi se trude pokazati kako su se družili i što su naučili u dramskim družinama. Učenici trećih razreda u sklopu nastave hrvatskog jezika, prikazali su ostalim nižim razredima bajku Snjeguljica. Sve prisutne oduševili su ne samo dramskim umjeteonstvom, već velikim trudom kojeg su uložili u scenografiju i kostimografiju.

Sami su oslikali kulise, a uz pomoć svoje voditeljice Margerite Milat i roditelja, osmislili su kostime. Puno su truda uložili, a sklad koji se osjetio u izvođenju predstave svjedoči da su u nastanku predstave i uživali. Na upit profesorice Margerite Milat, koji dio predstave bi voljeli ponovo vidjeti, učenici su uz veliki pljesak odgovorili da žele vidjeti ponovno cijelu predstavu. Istoj želji priključila se i ravnateljica škole Mirjana Kaznačić, a naši veseli i razigrani glumci želju su im i ispunili. Svi smo uživali u ponovljenom prikazu i na kraju velikim pljeskom zahvalnosti počastili male glumce, nadajući se da će nas ubrzo obradovati još nekom predstavom. Bio je ovo prekrasan sat hrvatskog jezika, hvala našim malim-velikim glumcima, a njihovoj voditeljici čestitamo na radosti i znanju, kojim je ispunila učenike.

Pročitajte još

Počeo volonterski projekt ’72 sata bez kompromisa’

Dulist

MINISTRICA BEDEKOVIĆ POTVRDILA Sigurna kuća na jugu Hrvatske do kraja godine

Dulist

Korisnici Josipovca obilježili Dan kruha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija