Županija

Kako iskoristiti poticaje za trajne nasade i eko-poljoprivredu?

Upravni odjel za ruralni razvoj i poljoprivredu Dubrovačko-neretvanske županije nastavio je s nizom prezentacija o poticajnim mjerama koje Županija daje u prijelaznom razdoblju nakon ulaska u Europsku uniju u periodu 2013-2015. godine s posebnim osvrtom na mjere u svezi podizanja trajnih nasada i ekološke poljoprivrede.

Sve raspoložive poticajne mjere baziraju se na Odluci o mjerama potpore u poljoprivredi i ruralnom razvoju Dubrovačko-neretvanske županije za razdoblje 2013-2015. godine.

Nakon prezentacija u Stonu, Orebiću, Blatu na Korčuli i Otrić-Seocima, ista tematika prezentirana je i u Grudi za općinu Konavle, gradu Ploče, te u Krvavcu za područje općine Kula Norinska.

Prezentacije su održali v.d. pročelnika Ivica Prović, te viši savjetnik Ante Salacan.

Nakon prezentacija sudionici su iskoristili priliku da postave brojna praktična pitanja u svezi realizacije prezentiranih mjera, kao i druga pitanja vezana uz poljoprivrednu tematiku.

Pročitajte još

U MIRU, MOLITVI I TIŠINI Konavljani zapalili svijeće za Grad heroj

Dulist

OPĆINA KONAVLE Brojnim nagradama potvrđena rekordna turistička sezona

Dulist

Županijska turistička zajednica predstavlja arheološku ponudu u Italiji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija