Aktualno

Kako će ovuda proći mame s kolicima, invalidi,…?

Kako će ovuda proći mame s kolicima, invalidi,...?

Novi izazov pred gradske službe i Komunalne redare postavio je jedan naš sugrađanin koji skreće pozornost na prepreke na pločniku na Obali Pape Ivana Pavla II, u samoj blizini kružnog toka na Solskoj bazi.

Danas gledam dvije majke s bebama u kolicima. Pokušavaju proći postavljene im prepreke. Pitam se kako ovuda prolaze invalidi u kolicima ili slaobovidne i slijepe osobe?

Je li ovo bilo ucrtano u projektnu dokuemntaciju rekonstrukcije ili je samovolja izvođača? Uglavnom nebitno. Bitno je da je evo već druga godina, a još uvijek isto stanje – piše čitatelj koji se potrudio i fotografirati stanje na pločniku. Za kraj je poručio:

– Nadam se brzoj reakciji odgovornih službi i izmicanje prepreka s pločnika!

I mi se nadamo i vjerujemo kako gradske službe budno prate portal duList gdje objavljujemo Vaše sugestije ali i probleme koje Vas muče te da će vrlo skoro iznaći rješenje na zadovoljstvo stanovnika Gruža ali i cijelog nam Grada.
 

Pišite nam!
Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist