Natrag
22.4.2018 12:43

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kako će ovuda proći mame s kolicima, invalidi,…?

5.6.2012 @ 0:19 Dulist Aktualno
4;4

Podijelite:

Novi izazov pred gradske službe i Komunalne redare postavio je jedan naš sugrađanin koji skreće pozornost na prepreke na pločniku na Obali Pape Ivana Pavla II, u samoj blizini kružnog toka na Solskoj bazi.

Danas gledam dvije majke s bebama u kolicima. Pokušavaju proći postavljene im prepreke. Pitam se kako ovuda prolaze invalidi u kolicima ili slaobovidne i slijepe osobe?

Je li ovo bilo ucrtano u projektnu dokuemntaciju rekonstrukcije ili je samovolja izvođača? Uglavnom nebitno. Bitno je da je evo već druga godina, a još uvijek isto stanje – piše čitatelj koji se potrudio i fotografirati stanje na pločniku. Za kraj je poručio:

– Nadam se brzoj reakciji odgovornih službi i izmicanje prepreka s pločnika!

I mi se nadamo i vjerujemo kako gradske službe budno prate portal duList gdje objavljujemo Vaše sugestije ali i probleme koje Vas muče te da će vrlo skoro iznaći rješenje na zadovoljstvo stanovnika Gruža ali i cijelog nam Grada.
 

Pišite nam!
Ukoliko i Vi imate komunalnih problema u susjedstvu, bez obzira o kojem je djelu Dubrovnika riječ, pišite nam na info@dulist.hr ili se javite na broj telefona 020/350 670. Rado ćemo vas posjetiti i pomoći u rješavanju problema u Vašem susjedstvu kontaktirajući nadležne institucije.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana