Zanimljivosti

Kakav pogled puca s amfiteatra na Orsuli!

Kakav pogled puca s amfiteatra na Orsuli!

Radimo ko luđaci. Četres je u hladu a hlada ođe gore nema. Gledamo što više toga završit prije Valetuda. Neki su govorili da treba otvorit sa što jačim izvođačem, da nam treba neka zvizda.

Odlučili smo ipak krenut ležerno sa što manjim stresom. Dug je put pred nama, puno dobrih svirki, treba polako u hodu uštimavat stvar, dizat gradacijski.. Srećom pa je ispalo tako. I ovako sam lud i preforsiran, crn ko cigo, zagoren. Na meniju klasika, burek – sendvič – burek – pišu iz Parka Orsula, uz dodatak kako će montirati duplo ipo razglasa više nego lani. A tu je sad i amfiteatar, kojega možete sa svih banda i kantuna provjeriti ovdje.

Mali glazbeni festival „Park Orsula 2012“, podjetimo, otvara svoja vrata za 6 dana koncertom dubrovačkog Valetuda u subotu, 16. lipnja. U razdoblju do 1. rujna okupiti će velik broj izvođača gotovo svih glazbenih žanrova.

Organizatori nadalje publiku mole da, naravno, dolazi autobusima, redovnim linijama, jer će se svi se zaustavljat na vidikovcu. A ako netko već odluči doći autom, ne treba niti dolaziti bez 5 osoba u njemu jer je parking jako ograničen.

– Motori su dobrodošli za njih ćemo nekako nać mjesta. U povratku će bit organiziran autobus koji će čekat završetak koncerta. Povratak je u cijeni karte. Karta je 50 kn. Kupuje se na vidikovcu svih 7 dana prije koncerta, uključujući i dan koncerta, ako što ostane – poručuju iz Parka Orsula.

Pročitajte još

KAKO IZBIJELITI JAJA? S octom i vodom u tri jednostavna koraka

Dulist

USKRŠNJI TRIKOVI Evo kako provjeriti jesu li jaja svježa ili pokvarena

Dulist

Oliver u rodnoj Vela Luci konačno dobiva spomenik?!

Dulist