DuList IN

‘KAJKAVSKI BISERI’ Prvi izlet u glazbene vode Robija Boškovića okrunjen Porinom!

'KAJKAVSKI BISERI' Prvi izlet u glazbene vode Robija Boškovića okrunjen Porinom!

Prvi izlet u glazbene vode Dubrovčanina Roberta Boškovića proteklog je petka okrunjen Porinom! Naime,
Bojan Jambrošić & Tamburaški orkestar HRT-a te producenti Siniša Leopold i Igor Geržina s albumom Kajkavski biseri dobili su Porina za najbolji album tamburaške glazbe, a upravo je na njemu radio Bošković kao idejni začetnik i producent projekta.

-Oo da! 2020. i Porin je u ruci. Dakle moj izlet u glazbene vode kao idejnog začetnika i producenta projekta okrunio se PORINOM večeras! Hvala ljudi dragi, Porin, hvala Hrvatska Radiotelevizija, hvala dragom maestru Siniši Leopoldu, hvala puno Igor Geržina, svim gostima na CD-u koji su svojim nastupom uveličali CD! Puno hvala Dallas Records koji je vjerovao meni da se jedan takav ogromni projekt može snimiti u 4 godine i na kraju bravo Bojan Jambrošić, razvalio si !! Imamo Porina! – pohvalio se na svome Facebook profilu ovaj dubrovački redatelj.

Podsjetimo, suradnja redatelja Roberta Boškovića i poznatog hrvatskog pjevača Bojana Jambrošića započela je 2015. i to mjuziklom Legenda ružice grada u kojem je Jambrošić igrao glavnu ulogu. Tada je Bošković preuzeo o njemu brigu kao manager. Upravo su u razgovoru za DuList 2016. Bošković i Jambrošić najavili svoju suradnju na Kajkavskim biserima istaknuvši kako će to biti posebno lijepa priča.

Pročitajte još

ČETVERODNEVNI FESTIVAL KRAJEM TRAVNJA Što donosi prvi ‘Župski pjat’?

Dulist

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist