DuList IN

‘KAJKAVSKI BISERI’ Prvi izlet u glazbene vode Robija Boškovića okrunjen Porinom!

Prvi izlet u glazbene vode Dubrovčanina Roberta Boškovića proteklog je petka okrunjen Porinom! Naime,
Bojan Jambrošić & Tamburaški orkestar HRT-a te producenti Siniša Leopold i Igor Geržina s albumom Kajkavski biseri dobili su Porina za najbolji album tamburaške glazbe, a upravo je na njemu radio Bošković kao idejni začetnik i producent projekta.

-Oo da! 2020. i Porin je u ruci. Dakle moj izlet u glazbene vode kao idejnog začetnika i producenta projekta okrunio se PORINOM večeras! Hvala ljudi dragi, Porin, hvala Hrvatska Radiotelevizija, hvala dragom maestru Siniši Leopoldu, hvala puno Igor Geržina, svim gostima na CD-u koji su svojim nastupom uveličali CD! Puno hvala Dallas Records koji je vjerovao meni da se jedan takav ogromni projekt može snimiti u 4 godine i na kraju bravo Bojan Jambrošić, razvalio si !! Imamo Porina! – pohvalio se na svome Facebook profilu ovaj dubrovački redatelj.

Podsjetimo, suradnja redatelja Roberta Boškovića i poznatog hrvatskog pjevača Bojana Jambrošića započela je 2015. i to mjuziklom Legenda ružice grada u kojem je Jambrošić igrao glavnu ulogu. Tada je Bošković preuzeo o njemu brigu kao manager. Upravo su u razgovoru za DuList 2016. Bošković i Jambrošić najavili svoju suradnju na Kajkavskim biserima istaknuvši kako će to biti posebno lijepa priča.

Pročitajte još

IDEMO U DRIVE-IN KINO! Tri dana filmskih klasika u Luci Gruž

Dulist

#DuListovđardin IDEALNO MUŠKO CVIJEĆE Macanove orhideje

Dulist

ARIANA ŽUSTRA Volim stvarati ‘sonic world’ – misteriozan i melankoličan, istovremeno dramatičan i razigran!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija