Natrag
20.4.2019 02:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

KADETI ZAVRŠNICA PH U Finalu smo! Dobili Mladost 12:11

16.3.2014 @ 8:36 Dulist Aktualno

Podijelite:

Kadeti Jug Croatia osiguranja igrat će u finalu PH protiv domaćina Šibenika. U polufinalnoj utakmici dobili su Mladost 12:11. Prvi strijelac Juga na ovoj utakmici bio je Ivo Brailo koji je postigao 6 pogodaka.

– Bila je to teška i čvrsta utakmica puna grešaka s obje strane. Naša kreativnost, što individualna, što kolektivna nas je dovela do rezultata. Pobijedili smo jer smo se držali dogovora i jer smo bili ekipa. Ovi momci su pravi tim. Od kapetana Braila, pa sve do golmana svi su dali svoj obol ovoj pobjedi. Ipak, golman Vukojević je cijeli turnir više od pedeset posto momčadi, a danas je na trenutke bio i 120 posto. Svaka čast. Finale? Igramo s domaćinom i šanse su nam podjednake, ali došli smo u Šibenik pobijediti u svakoj utakmici, pa tako i u ovoj. Svakoga respektiramo – nikoga se ne bojimo – rekao nam je nakon utakmice prof. Maro Pulić, trener kadeta Juga.

Jug je u polufinalu igrao u sastavu: Antonio Vukojević, Petar Peić 2, Boris Ivaniš, Mavro Farčić, Filip Kržić 2, Neven Dadić, Maroje Vidosavljević Vučić 1, Paulo Bego, Matija Balić, Ivo Brailo 6, Marko Erdelez, Miho Lončarić 1, Ivica Ucović, Leo Cukrov.

Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje napravio je sve što je u njegovoj moći da osigura LIVE streaming prijenos finalne utakmice završnice PH za kadete iz Šibenika, ali nažalost, zbog tehničkih uvjeta to neće biti moguće.

Iz Juga također pozivaju da putem njihove Facebook stranice pratite kretanje rezultata po četvrtinama.

Tekst i foto: VK Jug

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana