Natrag
26.5.2018 23:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kada će biti sanirana rupa na Pločama?

20.6.2012 @ 13:54 Ana Prohaska Aktualno

Podijelite:

Jedan naš sugrađanin kontaktirao nas je ljutit zbog toga što već devet dana otkako se na Pločama, na asfaltu otvorila rupa, još uvijek taj dio prometnice nije asfaltiran, već je samo rupa posuta šoderom.

-To je katastrofa, zamislite da padne kiša. Ovo je za otkaz, pa bi onda svi radili svoj posao-komentirao je naš sugrađanin.
Kako bi provjerili kada će se taj dio puta na Pločama asfaltirati, pitali smo Dinka Mirića, v.d. pročelnika Upravnog odjela za promet, stanogradnju i razvojne poslove.

-Trebate znati da Grad Dubrovnik asfalt dovozi sa 120 kilometara udaljenosti, iz Vrgorca. Ne možemo za svaki rupu slati kamion po asfalt, već čekamo da se skupi veća količina i onda pošaljemo kamion. Mogu reći da ćemo danas ili sutra poslati kamion, i da će u najkraćem roku ta rupa biti sanirana. Molimo sugrađane za strpljenje –  odgovorio nam je Mirić.

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana