Aktualno

KAD ZASUZE OČI Donacije za Maru Maltarić uplaćene sedam dubrovačkih udruga

Dragi Marini prijatelji. Kao što znate, tijekom brojnih humanitarnih akcija prikupili ste novčana sredstva koja su trebala biti namjenjena za liječenje naše drage Mare. Naša Mare je postala najljepši anđeo, a sredstva koja su ostala od liječenja su uplaćena udrugama kojima će biti od pomoći.

Tako su na Facebook stranici Pomoć Mari Maltarić zapisali njeni prijatelji koji su s ovom hrabrom djevojkom bili do samog kraja. Dodali su i ovo:
Ljubav i dobrota se moraju dijeliti, pa tako u ovo blagdansko vrijeme možete biti ponosni sto će vas trud i odricanje nekome ipak donijeti osmijeh na lice, mi smo jako ponosni na Vas i jos jednom zahvaljujemo sto ste bili uz Maru kada joj je bilo napotrebnije. Hvala Vam dobri ljudi!

Udgure koje su dobile po 72 tisuće kuna su Poseban prijatelj, Caritas, Dom Maslina, Centar za rehabilitaciju Josipovac, Dva skalina, Liga borbe protiv raka, te Domus Christi.

Zasigurno, ovo je jedna od najljepših božićnih gesti koje možemo zamisliti!

Pročitajte još

AKCIJA ‘UDOMI DRVO DAN’ Dubrovčanima podijeljeno više od 150 sadnica

Dulist.hr

SURADNJA U ZAUSTAVLJANJU NASILJA MEĐU DJECOM Grilec: ‘Svatko je dužan prijaviti zlostavljanje’

Dulist.hr

ISTRAŽIVANJE O SUDIONICIMA DU MOTIONA Trkači više troše od sezonskih turista i dulje borave u Dubrovniku

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija