Natrag
18.1.2019 06:39

facebook

twitter

google

rss

dulist

KAD SE KINESKI SUVENIRI NAĐU NA NAŠIM POLICAMA Dubrovnik u Republici Srpskoj!?

6.4.2018 @ 17:28 Dulist Grad

Podijelite:

Već smo odavno naviknuli da se Dubrovnik koristi za razne reklame svrhe, ali i kako se u dijelu suvenirnica prodaju suveniri koji nemaju baš nikakve veze s našim gradom. 

Ipak, jedan suvenir je izazvao na početku nove turističke sezone posebno čuđenje i nevjericu među Dubrovčanima. Naime, na društvenim se mrežama pojavila fotografija suvenira koji se navodno našao na policama jedne od brojnih dubrovačkih suvenirnica. Riječ je o otvaraču za boce s vizurom Grada i natpisom, Dubrovnik, Croatia, no ono što svima upada u oči jest natpis ‘Republika Srpska’ koji se nalazi na tom istom otvaraču, a k tome je i na ćirilici!

-Evo ovako to štancaju Kinezi pa vi dragi moji, samo nastavite kupovat kinesko i prodavat u suvenirnicama! Pri tom još komentirajte i rugajte se onima koji se trude sami proizvoditi i prodavati hrvatsko! Važno da s ovakvim proizvodima imate najbolje poslovne prostore po gradu i okolo! Bravo! Živio Dubrovnik u Republici srpskoj! – napisala je na Facebooku jedna naša sugrađanka uz fotografiju ovog suvenira.

Proizvodi s ovakvim greškama zaista se ne bi smjeli naći na policama naših butiga, posebno pored brojnih suvenira domaćih obrtnika koji itekako mogu konkurirati kineskim.

Foto: Facebook

 

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana