Natrag
18.4.2019 20:35

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kad će Cavtat dobiti novu školu?

6.3.2012 @ 15:31 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnice za obrazovanje, kulturu i sport te prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Marijeta Hladilo i Nikolina Šišić na radnom su sastanku sa zamjenikom načelnika Općine Konavle Matom Pušićem i ravnateljicom Osnovne škole Cavtat Katom Kukuljicom razgovarali o problematici gradnje novog objekta ove škole.

 
Na sastanku se razmatralo iznalaženje najkvalitetnijeg  i najbržeg rješenja osiguranja odgovarajućih  uvjeta za školu u Cavtatu. Općina Konavle je u Urbanističkom planu uređenja Cavtata predvidjela novu lokaciju škole za koju će  u narednom razdoblju pokušati  riješiti imovinsko–pravne odnose s privatnim vlasnicima i Agencijom za upravljanje državnom imovinom.
 
Odmah nakon očitovanja o mogućnostima rješavanja  imovinsko-pravnih odnosa  Županija će pristupiti projektiranju izgradnje objekta na novoj ili postojećoj lokaciji  škole.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana