Natrag
26.5.2018 17:50

facebook

twitter

google

rss

dulist

Kabel oštetio izvođač radova u Sustjepanu

19.6.2012 @ 14:51 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Lapad je danas ostao bez struje. Razlog je, izvijestio nas je direktor Elektrojuga Milivoj Bender taj što je izvođač radova u Sustjepanu uzrokovao oštećenje na kabelu.

– Problem je riješen, uspostavili smo naponsko stanje – istaknuo je Bender.  

Podsjetimo, radovi se u Sustjepanu izvode u sklopu projekta Jadran preko kojeg će se na užem i širem području Grada izgraditi nekoliko kanalizacijskih sustava, i to Rijeka Dubrovačka uključujući naselja Komolac, Prijevor, Obuljeno i Stara Mokošica, a na užem dijelu Grada u Solitudu, Gospinom polju, Sustjepanu i ulicama Frana Kolumbića, Kneza Domagoja, Nika i Meda Pucića te Pera Bakića.

Vrijedi istaknuti kako smo pokušali kontaktirati i Centar za obavještavanje 112, ali nismo stigli ni kazati razlog poziva. S druge strane slušalice djelatnik koji se nije predstavio samo je ponavljao: HEP, HEP, HEP!, te poklopio slušalicu.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana