Županija

‘JUŽNA VRATA LIJEPE NAŠE’ Održana edukacija konavoskih odgajatelja

U sklopu Projekta ‘Otvorimo južna vrata Lijepe naše’ financiranog iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020, koji se provodi u sklopu natječaja ‘Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja’, od 6. do 8. svibnja, održana je prva od planiranih edukacija za odgojitelje DV Konavle, naziva ‘Od priče do predstave’ – Kazalište sjena.

Ciljevi radionice su poticanje na kreiranje i izražavanje uz pomoć kazališnih lutaka raznih vrsta – tipova, na različite načine te promišljanje i stvaranje različitih materijalnih uvjeta u različitim prostorima, koji će kod djece probuditi interes za stvaranje. Kroz tri dana trajanja edukacije, održana je i predstava za djecu i za odgojitelje, sudionike radionice ‘Priča o kapljici vode’, I. Babić. Odgojitelji su postigli zadane ciljeve edukacije te će dobivena znanja i vještine iskoristiti u vlastitom odgojno – obrazovnom radu.

Pročitajte još

S VELIKIM ISKUSTVOM Anamarija Kusalo nova je direktorica TZ Župa dubrovačka

Dulist

NA PRIJEMU KOD ŽUPANA Ibrica Jusić: ‘Struka me nakon 55 godina karijere konačno čula’

Dulist

NAREDILA INSPEKCIJA Zabranjeno kupanje u Donjem Čelu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija