Grad

JURIŠIĆ ‘Blate me oni koji su zajedničku cijev od vode preusmjerili u svoj bazen’

JURIŠIĆ 'Blate me oni koji su zajedničku cijev od vode preusmjerili u svoj bazen'

Nakon što se jučer tijekom dana nije javljao na telefonske pozive, Igor Jurišić, kojeg pojedini mještani Lozice prozivaju za sukob interesa, danas se na svom Facebook profilu osvrnuo na po njemu neistinite optužbe Lozičana u medijima.

‘Poštovani stanovnici Lozice,

Zanimljivo je kako se neki naši susjedi prozivaju zaštitnicima javnog interesa i pozivaju na pravdu dok gledaju samo sebe i svoj interes. Prozivaju po medijima i blate mene osobno koji se godinama zajedno s još četiri naša susjeda zalažem za poboljšanje uvjeta života svih stanovnika Lozice poput: uvođenja autobusne linije, sređivanja i ograđivanja plaže, zaštite od skutera na plaži, postavljanja kanti za otpatke, dovođenje pitke vode do svakog kućanstva, radova izgradnje vodoopskrbnog sustava i kanalizacije koji su upravo u tijeku, kao i izgradnje rasvjete koja će uskoro krenuti nadam se kao i izgradnja nogostupa sa odvodnjom oborinskih voda.

Sve što radimo rezultat je višegodišnjeg zalaganja u interesu svih građana Lozice. Na žalost na neke stvari unatoč mnogim pokušajima ne možemo utjecati, kao na primjer na dinamiku, način, vrijeme i lokaciju radova. Naravno da nikome nije drago da mu bageri kopaju ispred kuće, bavio se on turizmom ili ne, a isto tako turisti kad vide i čuju bager da kopa sigurno neće uzeti smještaj ni par stotina metara dalje od mjesta izvođenja radova tako da svi ove sezone trpimo iste posljedice.

A što se tiče lažnih zaštitnika javnih interesa i visokomoralnih pravednika koji nikada nisu doprinijeli razvoju Lozice na bilo koji način, nego su sabotirali projekte i nagovarali i druge da učine isto. Zbog dotičnog susjeda smo svi godinama bili žedni te nismo imali kapi vode jer je dotični zajedničku cijev za vodu preusmjerio za punjenje vlastitog bazena jer ga ni tada kao ni sad nije bilo briga kako će vodu i druge potrebe osigurati drugi građani i iznajmljivači, a ja sam mu izgleda najveći problem jer danas vodu ima po istim uvjetima i mora je plaćati kao i svi mi, a ne besplatno kako je prije koristio.

Žao mi je svih nas zajedno koji trpimo financijske posljedice zbog trenutnih radova, ali na neke stvari jednostavno ne možemo utjecati, i bolje bi bilo da jedni drugima pomognemo, nego da se lažno i bez dokaza optužujemo i svađamo.

Srdačan pozdrav!’

Pročitajte još

Gradonačelnik primio državnog prvaka u parastolnom tenisu Franka Torića

Dulist

Počinje sanacija oštećenog asfalta na prometnicama, radit će se noću

Dulist

POJAČANJE U LIBERTASU Stigao novi autobus

Dulist