Grad

Jugovi zlatni plivači na prijemu u Gradu

Jugovi zlatni plivači na prijemu u Gradu

Zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i zamjenik pročelnika za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić primili su plivače PK Jug Marija Šurkovića i Vlaha Nenadića te njihova trenera Franu Ćirka povodom postignuća sjajnih rezultata na Prvenstvu Hrvatske u plivanju održanom u Zagrebu.

Predstavnici Grada Dubrovnika ovom su prilikom uputili čestitku plivačima Mariju Šurkoviću osvajaču zlatne medalje u seniorskoj, mlađoj seniorskoj i juniorskoj kategoriji, Vlahu Nenadiću dvostrukom kadetskom prvaku, treneru Frani Ćirku koji je uvelike zaslužan za ovaj veličanstven uspjeh, ali i svim ostalim plivačima koji su u naš Grad donjeli čak 32 medalje sa državnog prvenstva.

Na prijemu su razgovarali o narednim aktivnostima vezanim za natjecanja i treninge koji ih očekuju te usklađivanju školskih obaveza, obzirom na naporan i dinamičan svakodnevni tempo plivača.

Zamjenica Tepšić istaknula je kako rezultati postignuti u Zagrebu i osvajanje zlatnih medalja idu na ponos našem Gradu, Plivačkom klubu Jug i njihovim obiteljima, te je plivačima PK Juga i treneru Frani Ćirku zaželjela ostvarivanje samo najboljih rezultata u vremenu koje slijedi.

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist