Natrag
27.3.2019 02:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jugovi mlađi juniori prvaci Hrvatske!

3.3.2019 @ 15:16 Dulist Sport

Podijelite:

VK Jug CO ima nove prvake Hrvatske. Riječ je o mlađim juniorima koji su se ove nedjelje okrunili titulom prvaka Hrvatske nakon što su sa 6:0 svladali splitski Jadran.

Kao i tijekom cijelog turnira, Jugaši su pokazali da su kvalitetom za koplje bolji od ostalih momčadi u ovoj kategoriji, uključujući i splitski Jadran što konačan rezultat finala samo potvrđuje. Ne primiti niti jedan pogodak u finalnoj utakmici svakako je raritet i dokaz fantastične obrane kroz cijeli turnir.

Kapetan Roberto Radić s tri postignuta gola bio je najbolji strijelac u finalu, a ujedno je i najbolji strijelac turnira sa 16 postignutih golova, dok su Zvonimir Perić, Patrik Kolak i Zvonimir Miloglav po jednom slali loptu u mrežu Splićana. Ivan Jurišić skupio je devet obrana.

Prvaci Hrvatske za 2019. godinu su: Ivan Jurišić, Maro Šimunović, Maro Banić, Roberto Radić, Nikola Ljepava, Zvonimir Perić, Hrvoje Zvono, Matej Miloglav, Patrik Kolak, Antonio Zadro, Josip Tolja, Ivan Kisić, Leo Gojan, Luka Bjelopera i Nedjeljko Ljuban. Trener: Miho Bobić, pomoćni trener: Maro Balić.

VK Jug CO

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana