Sport

Jugov odgovor Primorju – Aleksandar Ivović!?

Jugov odgovor Primorju - Aleksandar Ivović!?

Uprava VK Jug odlučila je na najbolji mogući način odgovoriti na 'bačenu rukavicu' riječkog Primorja, i to mogućim dovođenjem izvrsnog golgetera i crnogorskog reprezentativca Aleksandra 'Leke' Ivovića, inače člana Pro Recca na odlasku.

Naime, kako je za crnogorske Vijesti izjavio Ivović, on sebe najvjerojatnije vidi u dubrovačkom vaterpolskom velikanu.

– Ima nekih nagovještaja da odem u Jug. Očekivali su da im se vrati Sandro Sukno, ali je on završio u Primorju, tako da bi moj dolazak bio kao neki odgovor Riječanima. Vidjet ćemo što će biti, jer Jugu je i potreban bek, imaju samo Andra Bušlju – izjavio je Ivović.

Trener Juga Veselin Đuho potvrdio je interes za Reccovog beka.

– Kad smo saznali da nećemo realizirati transfer Sandra Sukna, rekao sam kako nam treba još jedno pojačanje tipa Aleksandra Ivovića. To je preneseno Upravi, ali još uvijek ne znam je li što konkretno ostvareno. Svakako je želja da se na taj način kontrira riječkom Primorju – izjavio je trener Đuho. Do izjave predsjednika VK Jug Iva Pavličevića nismo uspjeli doći, jer se, kako nam je i sam kazao pred nekoliko dana, trenutno nalazi na odmoru.

Ostvari li se ovaj transfer, Jug bi u narednu sezonu mogao ući s tri stranca u momčadi, što je maksimalan broj prema odredbama natjecanja u hrvatskom prvenstvu. Podsjetimo, u kapici Juga već nastupa crnogorski kapetan Nikola Janović, a za iduću sezonu potpisao je i povratnik u jugaške redove, američki kapetan Tony Azevedo.

Ostankom Andra Bušlje te dolaskom Azeveda, Miha Boškovića te možda i Ivovića Jugova uprava stvorila bi možda i najjaču ekipu u modernoj povijesti kluba iz Gruža.

Pročitajte još

Piturima gradonačelnik čestitao osvajanje duple krune

Dulist

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist