Sport

Jugašima početnicima šest medalja!

Jugašima početnicima šest medalja!

Plivački klub Jug osvojio je 6 medalja na prvenstvu Dalmacije u plivanju za početnike održanom na plivalištu u Gružu. Jugašice i jugaši okitili su se s tri zlata, jednim srebrom i dvije bronce.

Doris Radošević je u Dubrovniku postala nova prvakinja Dalmacije na 50 metara slobodno i 50 metara leđno, a zlato je pripalo i Dominiku Duždeviću na 50 metara prsno.

Drugo mjesto u štafeti 4×50 metara slobodno pripalo je jugašicama u sastavu Doris Radošević, Petra Čikato, Ivana Maleš i Rafaela Škrabo, a plivači su u istoj disciplini treći (Dominik Duždević, Đino Filippi, Ivan Vukojević i Luka Đurović). Leonarda Butigan je osvojila broncu na 50 metara prsno.

Lara Kakarigi je peta na 50 metara prsno, u istoj disciplini Lara Lučić šesta, a Katarina Nenadić sedma. Ivana Maleš je na 50 metara leptir osvojila peto mjesto, Petra Čikato je šesta, dok je na 50 metara leđno četvrto mjesto pripalo Dominiku Duždeviću, a u konkurenciji plivačica, Ivana Maleš je šesta i Petra Čikato osma. Luka Đurović je osmi na 50 metara prsno, isto kao i Đino Filippi na 50 metara slobodno.

U štafetnim utrkama plivačice Juga 2 su šeste na 4×50 metara slobodno (Katarina Nenadić, Nikol Đuho, Lea Lučić i Katarina Matović), a plivači Juga 2 – osmi (Mihael Brbora, Duje Čamo, Ilar Savinović i Nikola Kolanović).

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist