Sport

Jugašima početnicima šest medalja!

Plivački klub Jug osvojio je 6 medalja na prvenstvu Dalmacije u plivanju za početnike održanom na plivalištu u Gružu. Jugašice i jugaši okitili su se s tri zlata, jednim srebrom i dvije bronce.

Doris Radošević je u Dubrovniku postala nova prvakinja Dalmacije na 50 metara slobodno i 50 metara leđno, a zlato je pripalo i Dominiku Duždeviću na 50 metara prsno.

Drugo mjesto u štafeti 4×50 metara slobodno pripalo je jugašicama u sastavu Doris Radošević, Petra Čikato, Ivana Maleš i Rafaela Škrabo, a plivači su u istoj disciplini treći (Dominik Duždević, Đino Filippi, Ivan Vukojević i Luka Đurović). Leonarda Butigan je osvojila broncu na 50 metara prsno.

Lara Kakarigi je peta na 50 metara prsno, u istoj disciplini Lara Lučić šesta, a Katarina Nenadić sedma. Ivana Maleš je na 50 metara leptir osvojila peto mjesto, Petra Čikato je šesta, dok je na 50 metara leđno četvrto mjesto pripalo Dominiku Duždeviću, a u konkurenciji plivačica, Ivana Maleš je šesta i Petra Čikato osma. Luka Đurović je osmi na 50 metara prsno, isto kao i Đino Filippi na 50 metara slobodno.

U štafetnim utrkama plivačice Juga 2 su šeste na 4×50 metara slobodno (Katarina Nenadić, Nikol Đuho, Lea Lučić i Katarina Matović), a plivači Juga 2 – osmi (Mihael Brbora, Duje Čamo, Ilar Savinović i Nikola Kolanović).

Pročitajte još

ODLAZAK BRAZILCA Bruninho napustio Square

Dulist

ODGOĐENE DVIJE UTAKMICE Kiša pomrsila planove na gruškom igralištu

Dulist

‘RAZVALILI’ AUSTRALCE Barakude fenomenalnom utakmicom otvorile Svjetsko prvenstvo

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija