Sport

JUGAŠI UVJERLJIVI Mladi Vukojević u debiju nije primio gol

JUGAŠI UVJERLJIVI Mladi Vukojević u debiju nije primio gol

Jug CO bez problema je nastavio niz pobjeda u 1. Triglav regionalnoj vaterpolskoj ligi.

U Gružu u srijedu navečer u meču 6. kola su s visokih 21:5 (4:1, 5:0, 7:4, 5:0) svladali splitski Mornar Brodospas te s maksimalnim učinkom ostali na vrhu ljestvice.

Jugaši su od prve minute krenuli na traženoj razini te golovima Fatovića, Perronea, Macana i Obradovića napravili razliku 4:0. U drugoj četvrtini bili su još uvjerljiviji te su iza leđa splitskog vratara Šperade spremili još pet golova. Zabijali su redom Macan, Fatović pa Merčep, Garcia i opet Merčep za 9:1 na poluvremenu.

U nastavku nova golijada domaćih – Perrone, Benić, Obradović, Vrlić, Perrone, Garcia, Lončar – za visokih 16:5 na početku posljednje četvrtine. A i u četvrtoj četvrtini nastavljeno je ‘gaženje’ protivnika: Benić, dvaput Fatović pa Merčep i opet Fatović (s 5 pogodaka prvi strijelac utakmice) za konačnih 21:5.

Uz to, u igru je u posljednjem periodu trener Kobešćak uveo mladog vratara Antonia Vukojevića, koji je u svom debiju za prvi sastav upisao četiri obrane i ostao netaknute mreže.

Idući susret Jugaši igraju za tjedan dana. U Gružu će u srijedu 30. studenog u 1. kolu LEN Lige prvaka dočekati mađarski ZF Eger.

Pročitajte još

[FOTO] Startao Elafiti slalom, spektakl prati i Ivica Kostelić

Dulist.hr

Košarkaši Dubrovnika Pjević i Pavlović pozvani u mlađu reprezentaciju

Dulist

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist