Sport

JUGAŠI NAJAVLJUJU UTAKMICE SEZONE Vodimo vas na Jug – Mladost! 

JUGAŠI NAJAVLJUJU UTAKMICE SEZONE Vodimo vas na Jug - Mladost! 

U srijedu, 22. travnja s početkom u 19 sati u Dubrovniku se igra prvi polufinalni ogled između VK Jug Croatia osiguranja i HAVK Mladost iz Zagreba.

U suradnji s VK Jug, DuList je pripremio 2×2 ulaznice za najvjernije i najbrže navijače! Pošaljite nam Vaše ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr i možda baš Vi osvojite ulaz na ovu iznimno važnu utakmicu!

Samo par dana kasnije, u subotu, 25. travnja igrat de se druga polufinalna utakmica u Zagrebu, a ako nakon dva susreta niti jedna momčad ne ostvari dvije pobjede – eventualna treda utakmica, tzv. majstorica, je na rasporedu u srijedu, 29. travnja u Gružu. S obzirom da su u prošloj sezoni vaterpolisti Mladosti izbacili Juga upravo iz polufinala doigravanja za prvaka Hrvatske i tako dubrovačkoj momčadi onemogudili obranu titule, sasvim je razumljivo da u su redovima Juga svi oprezni i upozoravaju na kvalitetu suparnika. – I u protekla dva polufinala s Mladosti Jug je ušao motivirano i borbeno, ali jednostavno nije išlo. Treba bit pošten i priznati da nam Mladost ne leži. Bit de sigurno teško. Ipak, kvaliteta je na našoj strani i nadam se da demo konačno odigrati prave utakmice i da demo se plasirati u finale – izjavio je Mile Smodlaka, pomodni trener VK Jug Croatia osiguranje.

Igrači najavljuju veliku borbu, svjesni koliko bi značio plasman u finale doigravanja i mogudnost igranja utakmica za osvajanje naslova prvaka Hrvatske. Australac u redovima Juga Aaron Younger kaže kako je momčad spremna za izazove polufinalnih susreta. – Oni su mladi, brzi i igraju odličan vaterpolo, a uza sve to, nismo se baš dobro proveli s njima u posljednje vrijeme. No, mi znamo da više nemamo prava na grešku i potrudit demo se pobijediti u ovim polufinalnim dvobojima. S obzirom da utakmica nede biti na TV-u, iskreno se nadam da de navijači dodi u Gruž i pomodi nam u ovim utakmicama. Trebamo ih! – rekao nam je Aaron Younger, igrač VK Jug CO. Hrvatski vaterpolski savez je kao nositelj TV prava za utakmice doigravanja Prvenstva Hrvatske ista ustupio HTV-u koji nije pokazao zanimanje za prijenos polufinalnih ogleda između Juga i Mladosti. Stoga je jedini način da se dubrovačka utakmica pogleda – dolazak u Gruž. Ulaznice, po cijeni od 30 kuna (uz predočenje pokaza JP Libertas cijena je 10 kn) mogu se kupiti u fan shopu VK Jug Croatia osiguranje u zgradi Atlant centra ili sat vremena prije početka utakmice na blagajni bazena u Gružu.

Pročitajte još

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist