Natrag
21.2.2019 07:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

Jugaši lako s POŠK-om na Poljudu

13.3.2013 @ 23:04 Baldo Marunčić Sport

Podijelite:

Vaterpolisti Jug Croatia Osiguranja upisali su pobjedu na gostovanju u Splitu protiv OVK POŠK-a. Bilo je 4:19, po četvrtinama 0:4, 2:4, 2:5 i 0:6.

Gotovo svi igrači Juga upisali su se u strijelce. Dobud i Ivović zabili su po tri, Bošković, Joković, Marković i Pavlović dodali su po dva, dok su po jedan gol zabili Ivanković, Azevedo, Bušlje, Benić i Macan. Dobri su bili i Jugovi vratari, Nižić s 13 i Popadić-Batina sa 6 obrana.

U redovima POŠK-a dvaput je precizan bio Marino Franičević, a po jedan su postigli Lušić i Prižmić. Vratar Jelovina zaustavio je šest udaraca Jugaša, a drugi vratar Sarić upisao je jednu obranu.

Vrijedi spomenuti kako su i u ovoj utakmici Jugaši imali dobru realizaciju igrača više (6/7), a iskorištena su dva od tri peteraca.

Inače, Jugaši su u bazen na Poljudu uskočili bez četvorice standardnih, Bijača, Janovića, Vranješ i Karača pa su priliku dobili mlađi igrači, vratar Popadić-Batina, Bautović, Ivanković i Benić.

Jug iduću utakmicu igra u petak, 15. ožujka, kad im u Gruž stiže Medveščak.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana