Sport

JUG VEČERAS NA KANTRIDI ‘Bazen nezgodan, a protivnik odličan’

JUG VEČERAS NA KANTRIDI 'Bazen nezgodan, a protivnik odličan'

Jugaši se od jučer ujutro nalaze u Rijeci gdje ih večeras čeka drugi okršaj s Primorjem u finalnoj seriji doigravanja PH.

Premda je sav pritisak na Primorju, trener Jug CO Vjekoslav Kobešćak svjestan je da bi večerašnja pobjeda širom otvorila put prema naslovu.

-Bilo bi fantastično pobijediti večeras. Za to napraviti trebat ćemo puno poboljšati igru u odnosu na dubrovačku utakmicu. Kantrida je nama nezgodan bazen, protivnik odličan, ali svjesni smo svoje snage i napravit ćemo sve kako bi već sljedeću utakmicu u Dubrovniku imali meč loptu za naslov – kazao je Kobešćak.

Jugaši su svjesni svoje snage i prednosti koje imaju, ali i grešaka iz prve utakmice.
-Sigurno da ćemo trebat odigrat bolje nego u Dubrovniku jer bez obzira što smo pobijedili napravili smo dosta grešaka. Cilj nam je biti u egalu cijelu utakmicu jer Primorje je puno opasnije na Kantridi nego na gostovanju. Kvalitetu imaju što su pokazali jednim dijelom prve utakmice. Očekujem jednu borbenu i neizvjesnu utakmicu dostojnu finala – kazao je Jugov kapetan Marko Bijač.

Riječanin u kapici Juga Josip Vrlić kaže kako protiv svoga bivšeg kluba uvijek ima poseban motiv i dodaje:
-Bit će teška utakmica, u to sam siguran. Odlična su ekipa i do nedavno su tri godine bili nepobjedivi na Kantridi. Ipak, mi smo u prvoj utakmici pokazali svoju snagu i napravit ćemo sve što je u našoj moći da pobijedimo u Rijeci i da nakon treće utakmice proslavimo naslov u Gružu – smatra Vrlić.

Primorje EB – Jug CO igraju večeras s početkom u 20.30 sati uz izravan prijenos na programu Arenasport 1.

Izvor: Jug.hr

Pročitajte još

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist

45 OSVOJENIH MEDALJA Gradonačelnik primio Taekwondo klub Shark

Dulist

Vatreni svladali Egipat u Kairu i osvojili ACUD Cup

Dulist