Natrag
20.4.2019 22:53

facebook

twitter

google

rss

dulist

JUG S pet juniora srušili Branik

30.3.2014 @ 20:31 Dulist Sport

Podijelite:

Vijest je zapravo da je Jug CO igrao čak tri debitanta (Buconić, Jurić, Jarak), još dva juniora (Fatović i Goreta), i još četiri mladića (Blažević, Ivanković, Bautović i Zonić) i pobijedio Branika 17:10.

U sastavu iz prve momčadi bili su Nižić, Šutalo, Benić, Visković i Marelja (dobio čast biti kapetan Juga), ali svakog od ovih mladića treba pojedinačno istaknuti jer su to svojim radom kroz treninga zaista i zaslužili.

Bila je to utakmica u jednom smjeru u kojoj je Jug vodio od početka do kraja, a nakon prvih osam minuta bilo je 5:1. U drugoj dionici bilježimo prvijenac Marka Buconića u seniorskoj kapici Juga, dok se u trećoj raspucao Hrvoje Benić. Iako je ritam utakmice već bio nešto laganiji, trener Miho Bobić od svojih je mladića zahtijevao puni angažman. I zadnju četvrtinu Jug je dobio s 4:3.

– Jako sam zadovoljan pristupom svih igrača, a posebno juniora. Na određeni način mi je žao da nisam dao priliku još jednom junioru, a doveo sam ga na sastanak pred utakmicu. Tri mladića su debitirala i sva tri su opravdala povjerenje. O utakmici nemam puno toga za reći. Bilo je grešaka, ali je to i očekivano za ovoliki broj mladića. Od sutra nastavljamo s radom na poboljšanju fizičke spreme, i svu energiju usmjeravamo ka utakmici s Primorjem. Pokušat ćemo ih iznenaditi – to sigurno – kazao  je po završetku utakmice Miho Bobić, trener Juga.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana