Sport

Jug razbio Olympiakos 9:2!

Jug razbio Olympiakos 9:2!

Vaterpolisti dubrovačkog Juga na najbolji mogući način zaključili su kalendarsku godinu sjajnom pobjedom u 6. kolu skupine B europske Lige prvaka protiv jakog Olympiakosa usred Pireja s čak 2:9 (po četvrtinama 0:4, 1:2, 1:2, 0:1).

S čak četiri gola u sastavu Veselina Đuha istaknuo se Aleksandar ‘Leka’ Ivović, Bušlje je dodao 2, dok su po jedan gol dali Azevedo, Marković i Macan. Vrijedi istaknuti i doprinos vratara Bijača s 11 obrana. U redovima razbijenih domaćina jedini se u strijelce upisao Ntoskas, dok je vratar Deligiannis upisao 5 obrana. Jugaši su igrača više odigrali sasvim solidno (4/8), dok su Grci bili katastrofalni (0/7).

– Najbolja utakmica godine, fantastična obrana, sve je dobro funkcioniralo. U napadu smo mogli malo bolje, ali poslije ovakvog rezultata, jer ne sjećam se kad je netko ovako svladao Olympiakos, moramo biti zadovoljni – izjavio je nakon utakmice Veselin Đuho za Hrvatski radio. Kapetan Juga Nikša Dobud dodao je:

– Sad pred odmor igramo kako bi trebali, sve naopako ove godine. Možda i najbolja naša utakmica. Čudo je primiti dva gola u Pireju, svaka čast momcima, nadam se da ćemo ovako nastaviti i u 2013. godini – kazao je Dobud.

Iduću utakmicu Jugaši igraju 9. siječnja, kada u Gružu dočekuju francuski Montpellier.

Pročitajte još

POLUFINALE SUPERSPORT HMNL-A Square protiv Olmissuma

Dulist

SVI U GOSPINO POLJE Dubrovačke odbojkašice igraju drugu utakmicu za ulazak u Superligu

Dulist

STIŽE ALKAR Večeras navijamo za Košarkaše Dubrovnika!

Dulist