Sport

Jug razbio Maribor 15:3

Jug razbio Maribor 15:3

U pobjedi Jug Croatia osiguranja u 8. kolu Triglav Jadranske vaterpolske lige u Sloveniji nad Mariborom od 15:3, bilježimo i prvi seniorski nastup Lorena Fatovića.

Već smo javljali kako je Veselin Đuho, trener Jug Croatia osiguranja na put u Sloveniju poveo podmlađenu momčad, a kapetan Juga CO Nikša Dobud, koji je bio s mladićima, izračunao je kako je prosjek godina igrača Juga u ovoj utakmici bio – 22.
Već od samoga starta dalo se naslutiti kojim će smijerom ići utakmica. Nakon prve četvrtine rezultat je bio 5:1 za Jug CO i Slovencima nije preostalo ništa drugo nego do kraja utakmice učiniti sve kako bi gol razlika bila što manja. Druga dionica je završila neodlučeno 1:1, a potom su Dubrovčani ponovno ubalili u brzinu više i do kraja utakmice primili samo jedan gol, a postigli devet. Sedamnaestogodišnji debitant u kapici Juga CO Loren Fatović imao je priliku postići gol iz peterca, ali nije pogodio mrežu Slovenaca.

Strijelci za Jug CO bili su: Zonić 1, Šutalo 2, Benić 1, Bautović 1, Ivanković 3, Visković 1, Dobud 3, Marelja 1 i Goreta 2. Po četvrtinama: 1:5, 1:1, 1:5, 0:4.

Slijedi utakmica 9. kola TJVL, u subotu, 30. studenoga Jug Croatia osiguranje u Dubrovniku dočekuje Jadrana iz Splita. Pozivamo sve navijače Juga CO i prijatelje vaterpola da nam se pridruže na ovoj utakmici koja počinje u 18,00 sati.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist