Natrag
25.3.2019 06:58

facebook

twitter

google

rss

dulist

JUG POČEO S PRIPREMAMA Kobešćak: Sa smješkom sam stigao na bazen

3.9.2018 @ 14:36 Dulist Aktualno
6;6

Podijelite:

Prvi sastav Vaterpolskog kluba Jug Croatia osiguranje u ponedjeljak ujutro održao je prvi službeni trening u novoj sezoni, pod budnim okom trenera Vjekoslava Kobešćaka, njegovih pomoćnika Đanija Pecotića i Mara Balića.

Doduše, riječ je o nepotpunom sastavu, budući da je dio igrača zauzet reprezentativnim obvezama. Hrvatski reprezentativci otputovali su na pripreme u Beogradu za nastup na FINA kupu u Berlinu sredinom rujna. U gruškom se bazenu našao tek Maro Joković, koji je dobio poštedu.

-Konačno da smo počeli. Sa smješkom sam jutros iz Konavala stigao na prvi trening – rekao nam je u prolazu vidno zadovoljan trener Vjekoslav Kobešćak.

Od pridošlica na treningu su bili ruski reprezentativac Daniil Merkulov te povratnici Toni Popadić (iz španjolskog Mediterranija) i Sandro Sukno (iz talijanskog PRO Recca). Sukno je, doduše, tek nizao plivačke rute bazenom, trenira po posebnom programu. Čeka se dolazak mladog Grka Alexandrosa Papanastasioua, koji je ovog vikenda u bjeloruskom Minsku postao europski U19 prvak, a pritom je u polufinalu u pobjedi nad Hrvatskom 8:0 bio strijelac čak pet pogodaka.

U rubrici odlazaka već od ranije znamo da su dojučerašnji kapetan Marko Bijač i Vincenzo Renzuto preselili u PRO Recco, dok je Viktor Rašović otišao u Mađarsku. Neslužbeno saznajemo kako u Gružu više nisu Nikola Pavličević i Marko Ivanković, a obojica su prešla u Primorac iz Kotora.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana